Теди Кацарова се омъжва за гръцки богаташ

6051
22 Юни 2014, 14:00


Повече от 3 години след драматичния развод с финландския си съпруг Теди Кацарова намери нова любов и днес крои планове за сватба с новия владетел на сърцето си – гръцки богаташ на име Димитрис, научи HotArena.net.

 

„Всичко между нас се случи много естествено. След развода не исках да погледна мъж. Но започнах да се моля от сърце да срещна човека, духовната си половинка и ето че се получи”, споделя щастливата Теди, пише в. „Уикенд“.

 

Тежкият развод, за който тя говори, е с финландеца Макс. Бракът й с промоутъра продължи цели 9 години, през които младата певица бе жестоко тормозена. Теди се завърна в България някъде през 2009 година. Като причини за раздялата си с Макс тя изтъкваше културните различия, които с времето отворили пропаст помежду им.

 

В музикалните среди обаче се говори, че Теди избягала от съпруга си по настояване на родителите си. Силвия й и Милчо й дали първоначален тласък да се прибера обратно в България след като разбрали, че финландеца я тероризира. Макс бил ледено студен и тираничен към жена си. Освен това и много избухлив. По време на съвместното им съжителство Теди непрекъснато търпяла крясъците му, както и обидните му подмятания за произхода й. Макс не понасял да идва в България. Затова и младата Кацарова рядко го водела в родината си.

 

След развода си с него Теди заживя сама в София и дълго време не помисляше за нова връзка. Когато възстановила разбитото си сърце, певицата закопняла за сродна душа, признава самата тя. Щерката на Силвия Кацарова започнала да се моли да срещне мъжът на живота си по-скоро. Молитвите й явно са били чути, защото съдбата не закъсняла. Теди срещнала Димитрис на сватбата на майка си, която тя вдигна през 2011 година. Изпълнителката на „Големия кораб” се венча за милионера Любо само няколко месеца след развода с бащата на дъщеря си и основател на групата „LZ” Милчо Кацаров. По време сватбеното тържество на майка си Теди не се отлепила нито веднъж от Димитрис. Така е и до днес. И как иначе – изпускали се такава партия, шушукат в музикалните среди.

 

Новият мъж на Теди е от гръцки произход, но живее в Катар, където менажира строителни обекти. Младата певица била представена официално от кумовете на майка й и новият й съпруг Любо. Те работели отдавна с гръка по няколко строителни проекта. Покрай съвместната им дейност им щукнало, че Димитрис е идеален за Теди и далеч преди сватбеното тържество опитали да ги запознаят. Тогава обаче дъщерята на Силвия Кацарова не проявявала желание, тъй като все още била прясно разведена и страдала за проваления си брак. Затова кумовете успели да осъществят мисията си чак на сватбата на Силвия Кацарова и милионера Любо.

 

„Една позната ми направи хороскоп и ми каза, че ми е кармично заложено да бъда с чужденци”, с усмивка споделя Теди.

 

След венчавката на майка й с Димитрис не се видели няколко седмици. Той непрекъснато пътувал заради работата си и затова с Теди започнали кореспонденция на английски език във фейсбук. След няколко дни пред компютъра младата певица се уверила колко общи неща я свързват с новия й ухажор. Освен това съзнавала, че помежду им започва да се заражда истинска любов. Междувременно Силвия Кацарова започнала да я окуражава да не изпуска шанса, който й се поднася. Теди послушала съвета и когато Димитрис я поканил на романтична почивка на остров Крит, приела без да се замисли. И там обаче не си позволила интимности с гръцкия богаташ.

 

„Правех се на недостъпна. Много бях трудна, но в крайна сметка бих отбой. Нямаше как вече да издържа на тази романтика, на тези залези”, през смях е разказвала Теди.

 

От както се носи на крилете на любовта, младата Кацарова живее повече в Катар отколкото в България. И там вече се чувствала като у дома си. Имала даже много приятели. Към днешна дата Теди и Димитрис крояли планове за сватба и деца, но не са решили къде ще свият гнездо. В естрадните среди се говори, че майката на бъдещата булка държала това да се случи в България. Силвия Кацарова била готова на някои отстъпки заради щастието на Теди. Увещавала я обаче да се поне да се постарае да прекарва повече време близо до нея дори и след сватбата. Младата Кацарова искала да й угоди, но не се знае дали няма да промени плановете си след като с Димитрис официализират връзката си. Кога ще е венчавката им все още не е ясно, а и влюбените били решени да вдигнат скромна сватба без много шум.

 

„Не мога да си представя живота с друг мъж. Допълваме се взаимно”, щастлива е Теди.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сребрьо
преди 6 години
-2
Как така се случва, че намират общ език със задължително финансово красиви мъже? Защо не се влюби в някой красив и много умен човек, но не дотам паралия?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени