Тотална скръндза! Веско Маринов остави любовницата си Веса с бричка за 2 бона!

04 Декември 2017, 14:50


Веселин Маринов може да се има за голям плейбой и сваляч, но е тотална скръндза, видя HotArena.  Тази черта от характера му със сигурност се отнася и за жената до него Веселина Пеева.

Наш репортер засече Пеева да кара сама доста овехтяла кола. Блондинката шофираше Мерцедес модел В-класа произведен през далечната 2001 г. Това возило струва 2000 лв. в сайтовете за обяви.  Ретро автомобила е сив на цвят. Пеева явно е скарана с елементарната хигиена защото Мерцедеса беше доста мръсен отвън и отвътре.

Госпожицата вече беше официално представена от Веселин Маринов като негово гадже. Това се случи на концерта на певеца в НДК преди седмица. Той дори и беше наел охрана да я пази и настани на предните ВИП места.

Как обаче е позволил на жената до себе си да се вози в такава таратайка, се питат фенове му. От липса на пари не е. Маринов наскоро си купи чисто нов джип Волво за който плати внушителна сума от близо 200 000 лв. Обаче за гаджето си не иска да даде кеш и два лева.

Пеева видимо изглеждаше тъжна, че кара такава 17 - годишна кочина. Междувременно HotArena научи още един факт за госпожицата който никак добре не говори за мъжкарските качества на Веско Маринов. Блондинка е работила няколко месеца като сервитьорка в Анталия заедно с приятелката си Светлана Иванова.

Тя е обявена за национално издирване от прокуратурата заради лъжесвидетелстване в полза на Пеева. Това не е първия случай в който тя носи питиета и храна на клиенти срещу някой лев бакшиш. Родената я Добрич прелюбодейка има в миналото трудов стаж пак като сервитьорка. Всъщност това й е единствения трудов стаж. След това хваща мъж сериозен бизнесмен от който ражда две деца. Преди две години ги зарязва за да започне любов с Веско Маринов. И заради неговата стиснатост е принудена да работи пак като сервитьорка и да кара 17-годишни коли.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени