Възмездие! Бизнесдамата Ваня Червенкова осъди Албена Вулева (Снимки от съда + решението)

6988
07 Юли 2016, 12:53


Има справедливост и това доказа решение на Софийския районен съд. Бизнесдамата Ваня Червенкова осъди Албена Вулева в Софийския районен съд, заради обидни статии по неин адрес, видя HotArena.

Ваня е удовлетворена от решението на съда и сподели това с приятелите си във фейсбук. Ето какво написа тя:

„Софийски Районен съд-наказателно отделение ОСЪЖДА Албена Валентинова Вулева!
Толкова гнусна, обидна и отвратителна статия не съм чела в живота си!!!! Дори недоумявам как може първо да бъде родена в нечий мозък, а после произнесена. Свиня, зурла, хипопотам, кит, кашалот и всички видове животни с които съм сравнена е нищо в сравнение да изразиш съжаление за това , че убийците ми не са ме " гръмнали" с куршуми за едър рогат добитък" !!! При положение, че НЕ ПОЗНАВАМ ТОВА ПРИРОДНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ-Албена Вулева!

Колко злобен, комплексиран и нищожно малък трябва да си????

Не аз ще отслабна" разхождайки ме уж ти до съдебните кулоари" а на теб моето момиче ще ти отнема всичко-перото с което пишеш, въздуха на нечия редакция, който дишаш...

Завела съм още 2 дела срещу Вулева и Захажаева. Ще следя всяка точка изписана срещу мен, защото такова БЕЗОБРАЗИЕ никой не би простил!

Благодаря на адвокат Екатерина Димитрова! Благодаря на Българското правосъдие , благодаря на моите свидетели и на хората, които са около мен в такива гадни моменти, защото трудно се преживяват. Албена Вулева-очаквай още много такива процеси срещу теб !!!  И никой повече да не я нарича ЖУРНАЛИСТ, защото е срамно да я сравняваш с професионалисти от гилдията!  Очаквайте много още продължения!!!!!!!“, пише Ваня.

Вижте решението на съда в галерията.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Nepoznata
преди 4 години
-1
Haide da vi zatvorjat gnusnite usti naj-nakraja, bokluci takiva!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ЗАХАЖАЕВА
преди 4 години
-3
МЯСТО НА СВИНЯ ТЪРГОВКА Е НА ПАЗАРА..! ТАМ ДА ТЪРГУВА..! ДА НЕ СЕ ВРЕ В МЕДИИ..! КОПНЕЕ ЗА ПУБЛИЧНОСТ..!..ВЗЕМЕТЕ Я..ПОНЕ ОТ ЖАЛОСТ..-ТЪРСИ СИ НЯКОЙ..! ))..ПО КЪСНО ЧАКАЙТЕ МОИТЕ МАТЕРИАЛИ СРЕЩУ БАБКА МАЗНА СВИНЯ !! ДРУГАРИ ОЧАКАЙТЕ СКОРО АЗ И ВУЛЕВА ДА ОСЪДИМ СВИНЯ ЧЕРВЕНКОВА!!!!!! СКОРО ЗАСЕДАНИЕ ПО МОЕ ДЕЛО СРЕЩУ СВИНЯ! СВИНЯ- ТЪРГОВКА ЩЕ ПОНЕСЕ НА МАЗНИТЕ СИ ПЛЕЩИ НАЙ- СТРОГА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ И МОЖЕ И ДА ЗАСЛАБНЕ ОТ ЦВИКА В СЛИВЕНСКИ ЗАТРОВИ ХЪ ХЪ ХЪ ХЪ ХЪ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени