МЕТНАХА НИ! Лили и Боби в Къщата са женени!?

Зрителите са в паника! Феновете на „Биг Брадър” заподозряха Лиляна и Борислав в коварен заговор с продуцентите. Снимките на двамата като младоженци обикалят интернет и озадачават всички.

https://hotarena.net/vip-bradar/metnaha-ni-lili-i-bobi-v-kyshtata-sa-jeneni HotArena.net
МЕТНАХА НИ! Лили и Боби в Къщата са женени!?

Зрителите са в паника! Феновете на „Биг Брадър” заподозряха Лиляна и Борислав в коварен заговор с продуцентите. Снимките на двамата като младоженци обикалят интернет и озадачават всички.

<h4><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><strong>Брадърите Лили и Борислав са заподозрени, че кроят хитър номер на зрителите</strong></span></h4> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Зрителите са в паника! Феновете на &bdquo;Биг Брадър&rdquo; заподозряха Лиляна и Борислав в коварен заговор с продуцентите. Снимките на двамата като младоженци обикалят интернет и озадачават всички.</span></p> <div class=\"mceTemp\">&nbsp;</div> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Двойката уж са разделени, дори силиконката се кълне, че Боби отдавна е в миналото й, а общите им фотоси на влюбени, които са се врекли във вечна вярност висят във виртуалното пространство. &bdquo;Дали пък нямат тайна мисия?! Пак се опитват да ни метнат!&rdquo;, злословят мнителни потребители.</span></p> <div class=\"mceTemp\">&nbsp;</div> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Пловдивчанката и ръгбистът са пременени като за най-вълнуващия ден в живота, а хората са потресени в очакване на поредната врътка в реалитито. Мнозина още пазят спомен как Елена и Миро се правеха на непознати, а всъщност се оказаха семейство. И сега ли ще стане така? По всяка вероятност, не, поне не и точно с&nbsp;<strong>Лили</strong>&nbsp;и Боби, които наистина са скъсали, въпреки че вътре в Къщата между тях прехвърчат искри и заядливи подмятания.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Истината е, че всичко това е част от техен ангажимент като манекени. Красавците са позирали по ревюта все едно току-що са минали под венчило, но това реално не се е случвало, а и няма шанс да стане. Съквартирантите са заснели фотосесия за известна колекция, изглеждат щастливи и много интимни, но само като на филм, нищо повече.</span></p> <div class=\"mceTemp mceIEcenter\">&nbsp;</div> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Тяхната връзка не просъществува във времето, а и двамата не са правили планове да вдигат сватба. Поне засега всички пред екрана могат да са спокойни, че тъкмо тук няма да изскочи \"зайче\" и не се готви нищо пъклено, за което не сме в течение.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Източник:&nbsp;<a href=\"http://www.kliuki.net/?p=18362\" target=\"_blank\">kliuki.net</a></span></p> <p><iframe src=\"http://www.youtube.com/embed/nn3CemcRNUI\" frameborder=\"0\" width=\"500\" height=\"315\"></iframe></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.