ЗАГОВОР! Кой от МАКЕДОНЦИТЕ ще изритат от Къщата в събота?

15 Декември 2012, 15:33


Кротичките красавци трябва да си отидат, за да осигурят лавина от sms-и за победителя

Македонците ще отидат „курбан”, за да има „Битка на титаните” на финала!


Тъмен заговор гласи някой от любимите ни Цеце и Николчо да отидат преждевременно на гости на тризначките в Благоевград. Утре „ни в клин, ни в ръкав” ще има елиминации. Никой не се е бил, трошил или държал като олигофрен, че да го гонят! Извън всички правила, „Биг Брадър” по никое време ще изрита едно то слънчицата в Къщата.


Така в понеделник само една невинна „пешка” ще пречи на триумвирата „Нед, Стойка и Боби”.


Може би това ще бъде Цеце, ако може в „90-та минута” да отчете гол във вратата на ръгбиста. Лестерчо обаче е всеобщ любимец и българските тийнейджърки може да подкрепят точно тази гостуваща звезда.


Но за всички е видно как умишлено (дори от устата на водещи като Гала и Ники Кънчев) се лансира Стойка. Актрисата разтресе Къщата и зрителите с чудовищните си сцени и истерии, но разни випове не се уморяват да ни навират в очите колко е страхотна и как е израснала.


Боби се оказа истинска изненада. Не само му лъснаха стратегиите, но се омота в здравословна любовна нишка и премаза наглите тризначки.


Истинският фаворит на зрителите е Нед. Гигантът пак си прави старите щуротии, но не толкова, колкото в първия сезон. Има супер сладко момченце и дори във войната със Стойка не остави лошо впечатление в зрителите.


Според вас кой от македонците ще се погрижи да изгонят Големият брат?!

 

Източник: http://kliuki.bg
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени