Златка и Благо тайно женени (Вместо в Дубай, карат меден месец в Банско)

19 Юни 2020, 14:57


Благо Джизъса май е успял да превърне Русата Златка в почтена жена, научи HotArena. Самата изкусителка се изпусна да разкрие тайната, че вече е омъжена, хвалейки се с меден месец заедно със своя любим. Към снимка с него тя написа на английски език думи, които в превод означават „съпруг” и „семейство”.

Сватбата на Златка Райкова и Благой Георгиев трябва да е била тайна, защото поне до момента до публичното пространство не са достигнали снимки на двойката в гражданското, нито каквато и да е официална информация около узаконяването на техния любовен съюз. Въпреки това блондинката без каквито и да е задръжки нарича бившия футболист свой съпруг, което издава, че двамата вече са направили важната стъпка към официализирането на отношенията си. Най-вероятно заради извънредната епидемична обстановка около заразата с коронавирус те са избрали скромно подписване само с двама-трима много близки хора пред варианта със събирането на тълпа слабо познати дори за самите ту випове, с които да вдигнат шумен купон и да влязат в жълтите медии. Последното е техен стил на празнуване на всякакви поводи, включително рождени дни, но в случай ситуацията не го позволява.

Двойката, която има малко дете, мечтаеше за лятно бракосъчетание в Дубай. Публична тайна е, че емирството от години е любимо място на младоженеца за ваканции, шопинг и отбелязване на всякакви лични празници. Според техни приятели, Благой още в началото на годежа със Златка ѝ е обещал да я заведе именно там, за да се оженят. А след бракосъчетанието в Дубай, същото емирство е трябвало да бъде мястото, където да премине меденият месец.
Коронаположението и ограниченията за пътуване обаче напълно объркали плановете.

Първоначално двойката решила да изчака нещата да се върнат към нормалното, след което да прави сватбата, както била замислена – шумна, пищна, скъпа и в арабския свят. След известно време обаче на младоженците им просветнало, че нещата скоро няма да се оправят. Златка трябва да е започнала да мрънка на своя любим, че вече няма търпение да стане госпожа. Известно е, че той има четири деца от три жени, но се е престрашил да сложи халка само на една – своенравната Есмер, която при развода му взе всичко и го изпрати в България гол като пушка. Актуалната половинка на Джизъса явно се е чувствала несигурна в чувствата му, защото месеци след като му роди син и го кръсти на самия него – Благой, все още беше мома (детето се роди през септември миналата година). Най-вероятно след дължи дискусии е било взето решение двамата да подпишат, а някой ден, когато извънредното епидемична обстановка падне и хората отново заживеят спокойно и щастливо, да направят и луксозна сватба, както подобава на звезди.

Пак заради коронавируса младоженците преоткриха красотата на родината и възможностите за отдих в България. Вместо да хукнат към луксозните чужди курорти, до които трудно биха се добрали, Златка и Джизъса се насочиха към не по-малко тузарски комплекс за голф и СПА в Банско. Там по цял ден Благо пуши наргиле и размахва стикове. Какво прави Златка през това време, засега не е ясно, пише Уикенд.
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Блага и Златко
преди 2 години
-1
Така им отива повече. Пълна смешка са
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
George1
преди 2 години
-1
Две много тъпи кифли.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Златке
преди 2 години
-1
Ти ли слагаш минуси ма!!!?Помниш ли витрините в Холандия?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Не им ли омръзна...
преди 2 години
-2
Да се лъжат един, друг....Няма да изкарат много. То е ясно
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баста
преди 2 години
-2
Не ни интересуват.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени