Звездите станаха комшии: Река дели къщите на Фънки и Коцето, Венци Мартинов чисти двора на Фицата…

3454
05 Юни 2021, 17:00


Желанието на звездите да живеят на красиво място, което да им осигурява спокойствие, понякога им изиграва лоша шега. Вместо непознати съседи- редица певци, актьори художници се сдобиха с не по-малко популярни комшии, пише Телеграф.

Открай време е известно, че лорд Евгени Минчев е съсед на естрадната прима Лили Иванова. Преди дни, за да я дразни, той монтира портрет на Емил Димитров на терасата си, която се вижда перфектно от мансардата на примата.

Противоположни на техните отношения са тези на други обичайни от хората съседи - комикът Венци Мартинов и Филип Аврамов-Фицата.

Филип Аврамов се премести преди близо година в къщата, където е живял баща му. Тя е с съседство с имота на Венци Мартинов. Венци освен в ролята на приятел влиза в обвързана бояджия и чистач, който се грижи за двора и още. Става дума за имота на Аврамов, който се намира в столичния квартал Надежда близо до градинката Свети дух.

Почти неразделни другари са Фънки и Коцето. Двамата станаха близки покрай участието на фолк звездата в шоуто Като две капки вода. След формата продължиха да поддържат добрия тон.

„Фънки е велик човек. Ние сме комшии. Живее на същата река, на която и аз, но той е в другия край“, разкрива Константин. Неговата къща се намира в столичния квартал Бояна. Великата актриса Цветана Манева е съседка на художник Стефан Божков. Те живеят на столичната улица Гурко. На по-малко от 100 метра от тях живее звездата на Народния театър Владо Пенев.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени