Звездни дами издържат мъжете си: Софка храни Гринго и адвокатите му, Камелия издържа Цветин 20 години, Ласкин чака Сашка да зареди гориво в колата и още...

10 Март 2018, 10:40


Певицата Софи Маринова тегли локомотива на цялото си семейство. Тя се скъсва от участия за да издържа над 10 гладни гърла в семейството си. Тодор Давидов – Гринго, който едва свързвал двата края също е легнал върху плещите на Софи. Наскоро той не арестуван за рекет и изнудване. Доста пари от бюджета на ромската перла гълтал и синът й Лоренцо. Говори се, че 70 бона хонорар от „Като две капки вода“ се е стопил в стриптийз клуб, където Софка купонясвала с брат си и братовчед си.

Не е за завиждане и колежката на Софи – Камелия. 47-годишната изкарва по 2-3 бона на вечер от участия. На този фон приходите на половинката й Цветин са повече от символични. Двамата се запознават преди 20 години. Тръгнал с нея по участия като бодигард и озвучител, но реално до този момент не е имал и ден трудов стаж.

Жени Калканджиева издържа бащата на детето си Стефан Манов – Тачо. Тя плаща всички сметки на своя любим, който на всичко отгоре й кръшка. След поредица от раздели двойката отново е заедно. Този февруари Калканджиева е платила пътешествието на Тачо и сина им до Амстердам.

Гала също няма късмет с богат мъж. Приятелят й Стефан имал бизнес с авточасти, който вървял на приливи и отливи. Изглежда, че предприемачеството не е от силните страни на новия мъж до Гала, тъй като от новия тв сезон той работи на хонорар в „На кафе“.

Говори се, че в годините на соца Лили Иванова също е издържала мъжете си. Един от тях Янчо Таков редовно изпразвал банковата й сметка. Точно това преляло чашата и тя подала молба за развод. Примата се върнала от конкурс в Париж и с ужас установила, че банковата й сметка за пореден път е занулена. И до ден днешен тя помага финансово на втория мъж в живота си – Иван Пеев.

Коеги на Алекс Сърчаджиева я ожалват, че тича като финикиец, докато мъжът й Ласкин лежи в къщи и цъка в интернет.
Алекс работи като за световно,да покрива всички разходи и сметки, особено след като Ласкин напусна Театъра на Армията. Тя налива и гориво в семейния автомобил от който Ласкин рядко слизал, пише „Телеграф“.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени