93-годишния Шарл Азнавур и Лили Иванова на една сцена в „Арена Армеец“ ?!

1231
02 Септември 2017, 11:14


Шарл Азнавур ще й го върне на Лили Иванова!  След като нашата примадона покори легендарната зала "Олимпия" в Париж, сега бохемът ще разтърси из основи софийската "Арена Армеец", узна HotArena.

"Искам ги двамата на една сцена. Ако пеят заедно, това ще си е за „Гинес“ - общата им възраст!", вълнуват се малки и големи меломани. И макар за Лили да не се знае на колко е години и все да твърдят, че е някъде между 80 г. и век на възраст, то ЕГН-то на Шарл Азнавур е ясно. Той не крие, че е на 93 г., но човек не може да му даде и година повече от 80. Младолик, енергичен, той в момента обикаля света и ще ни зарадва с бунтарски песни през ноември, пише "България днес".

"Лили и Шарл заедно - номер 1, направете го да се случи!", продължават да упорстват фенове. В момента клюката носи, че певицата е във Франция на шопинг.

Азнавур е неповторим сваляч, има няколко брака зад гърба си, направил е много деца и чара му го помнят българките още от 1978 г., когато той изнася концерт в столичната зала "Универсиада".

Започнал кариерата си като текстописец на Едит Пиаф, именно тя спомага за неговото налагане и го нарича "френският Франк Синатра." Макар с лош глас и неприветлив външен вид (направо "грозен" са го наричали), той обръща сърцата на милиони по целия свят.

Основно заради емоционалните текстове и нетипичните теми, за които пее - секс, емоции, престъпления, изнасилвания, травестити и др. Ето един текст на негова песен:

Сега... те гледам, странно е,
седиш... и дума не мълвиш,
а аз съм чашки пийнал, две,
но не това вълнува ме,
всичко туй, що съм тук изпил,
за да намеря днес кураж
да кажа как съм уморен от теб
и твоя персонаж,
как дори... твойто тяло веч
сал вдъхва хлад, не топлина.
Не мога аз да трая ни ден,
потиснат съм... и разгневен,
понасях всички номера,
без да ти противостоя, да!
Прекали, разбираш днес защо,
ах, желаех твойта смърт!
Друга си след 5 лета,
нехайна си, нехайна си!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени