Азис пее с разцепена глава на участие

954
11 Декември 2017, 10:24Фолк певецът Азис излязъл да пее пред 3 хиляди души в Пампорово, с пукната глава. Вместо да се спре и да потърси спешна помощ, изпълнителят излязъл на сцената и не позволил никой да разбере какво се случва, научи HotArena.

За инцидента разказва самият изпълнител. И споделя, че се е молел през цялото време само за едно–да не му се случи да припадне пред публиката, още повече, че бил с комоцио.

С разбита глава и дълбока цепнатина 4 сантиметра снощи пях пред три хиляди души. Никой не разбра! Нито моят бенд, нито публиката, нито исках да притеснявам организаторите!

Стиснал само салфетка в ръка, попивах кръвта от главата си и се молех да не припадна на сцената, защото това си беше комоцио. За миг изгубих картина и звук.

Моят бенд вече свиреше на сцената своето откриване, а на мен ми остават около 2 минутки до начало на първата песен. Тръгвам да отварям вратите на съблекалнята, която е на метри от сцената и нещо запъва.

Две врати, от които нито едната не се отваря. Нещо запъваше и аз с цялата си сила дърпах, дърпах и..тя се отвори, ама в главата ми! Тече кръв, ама много.

Единственото, което направих, е да грабна салфетки и деликатно да попивам раната на главата си. Публиката нищо не разбра. Взимах си височините в песните, сякаш нямам дупка в главата”, казва още изпълнителят.

След инцидента Васко обаче помни не болката и страха, а куража, че е дръзнал да пее в такова състояние пред публиката. „Едно разбрах: Аз съм много силен човек!”, казва още той.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени