Биячът на Сани Алекса искал пак да се съберат! Душил я на Малдивите и в мазето, певицата звънна на бившата му (Шок подробности)

2000
24 Юли 2017, 13:00


Шведът, който преби гаджето – българската певица Сани Алекса, е искал пак да се съберат, след като я посини до неузнаваемост, научи HotArena.

 

Това разкри пред Нова ТВ самата тя. След като го напусна, Сами Кей продължавал да я измъчва със съобщения, разкривайки колко много му липсва и как искал да я прегърне още веднъж.

 

Сани Алекса призна, че шведът се е опитвал да я удуши още два пъти. Последният бил по време на почивката им на Малдивите, а преди това било пак толкова жестоко, че се наложило отново да влезе в болница. На въпроса защо го е допуснала, откровено отговаря: „Нямам отговор. Сляпата любов... Аз много прощавам на хората. Най-болезненото е, когато някой, на когото си дал душата и тялото си, го направи. Срам ме е. Беше грешка“, споделя певицата и допълва, че в миналото е било по-лесно да даде втори шанс, отколкото да признае какво се е случило. Тя разкрива, че след като е дала гласност на проблема, е потърсила бившата приятелка на гаджето си.

 

Тя каза: Той е алкохолик и когато започва да пие и да ме обижда, аз отивах в другата стая, не искам да слушам“. Аз обаче не ходех в другата стая“, откровеничи 36-годипната пловдивчанка.  

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
devil
преди 12 месеца
0
какво ни занимавате с тая държанка, като стои за пари с някой си нека я бие
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 12 месеца
0
Въпросната ПИвица е алкохоличка. По- вероятно е да повярвам, че тя го е била и го моли да се съберат. Била съм в обща компания, правила го е за 2 стотинки когато е мат и после тя го молеше да се съберат. Пак много издържа тоя нещастник.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени