Божидара Бакалова вися 42 минути във въздуха!

1463
15 Октомври 2017, 23:00


Божидара Бакалова остава във „Фермата“ след драматичен и дуел срещу гримьорката Анита тази вечер. Дизайнерката я отвя с хитрост и медитация, а след като спечели, отново приписа това на ексцентричните си разбирания и техники.

В най-решителната пета битка и Божидара, и Анита скриха шапките на продуцентите Иван и Андрей като останаха да висят на ръце и крака от греда в продължение на 42 минути и 7 секунди. Първа обаче се отказа Анита, чиито иначе тренирани мускули не издържаха на зверското усилие.

Б
ожидара пък обясни за странните си преживявания, докато висеше от гредата в медитация. „Времето ми мина като 10 минути. Пътувах до Сириус, до Плеядите, връщах се, не се шегувам. Тук решаваща роля изигра волята, медитацията и гъвкавостта ми“, обясни впечатляващото си постижение дизайнерката с извънземни и енергийни теории.

Преди това енергиите й помогнали и за точния мерник, когато от 6 удара с прашка, Божидара свали пет мишени. Освен това дизайнерката използва и наученото от китайския хороскоп в играта на памет, а специално ушито червено кимоно с мъжка енергия й помагаше за победата.

Анита се оказа по-добра в играта на памет и коването на мост за време. Божидара обаче я надхитри като спести силите си в четвъртата игра с коването, за  да спечели с висенето от греда. Именно точките от петата битка се оказаха решаващи и така с енергии и издръжливост Бакалова победи с 8:7 точки най-младата участничка в риалитито.

„Надцака ме“, призна и разстроената Анита, която плака заради отпадането си.

За първи път участник от светските среди печели дуел срещу редови фермер, а висенето от гредата подобри рекорда на Альона от първия сезон, която се задържа в тази позиция близо три пъти по-малко време.

 

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!
Преди 1 година
0
Браво на Божидара! С толкова малко подкрепа от останалите успя да спечели и да смачка самочувствието на изкуственяка Анита!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?
Преди 1 година
0
защо всяка седмица предварително издавате информация кой ще е победителят?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени