Борис Дали бесен на слуховете за раздяла: Как да се разведа, като не съм женен?! (Разказа комична случка с Галена в колата му)

3674
03 Август 2017, 17:00


Как да се разведа, като не съм сключвал брак?!” Така Борис Дали изкоментира слуховете, че е в процес на раздяла с житейската си половинка, узна HotArena.

 

Изпълнителят се кълне, че с майката на двамата му сина са щастливи заедно и нямат никакво намерение да разтурят семейното си съжителство.

 

Певецът отрича и мълвата, че е закъсал за участия и съответно за пари. „Постоянно имам ангажименти. Даже едва смогвам да приемам всички покани за рецитали”, сподели тези дни той. И допълни, че не е намалявал тарифата, за да мотивира собствениците на заведения да го викат да пее, писа „Уикенд“.

 

За да не му е скучно по пътищата на България, той редовно организирал воаяжите си така, че да му прави компания някой колега. Преди време при едно такова „споделено пътуване” на седалката до него била Галена и двамата имали комично преживяване.

 

Борис помолил смядовката да седне зад волана и тя се съгласила. В един момент той задрямал, а малко по-късно се събудил от странен шум в колата: „жът-жът, жът-жът”. Отворил очи и що да види: Галена била пуснала чистачките, въпреки че не валял дъжд. „Питам я: „Какво става?”, а тя: „Включих ги, за да не заспя и аз от преумора”, разказва певецът, чието истинско име е Борислав Делибалтов.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени