Чеченката Марина отпадна от „Фермата“

863
10 Декември 2017, 23:00


В ожесточена и трудна битка на арената във „Фермата“ Виолета разби своя противник Марина със сериозната разлика от 8 на 2, видя HotArena.


Вдовицата бе подкрепена от най-добрата си приятелка Валерия, Елена, Калоян и скъпия й Яни, които я мотивираха да води играта си за оцеляване по-свирепо отвсякога.


Началото на дуела бе оспорвано. Пъвата точка взе вдовицата, но чеченка не й отстъпи по никакъв начин на българския алманах и резултата станът 2 на 1 за Марина. След тази битка Виолета остана изключително разочарована и засрамена от себе си, защото чеченка я е била на българска история, география и спортни постижения.


Това не й попречи обаче да се мотивира и да обърне резултата в третата битка. Спортната злоба на русата софиянка не сприраше да расте и тя успя тотално да разгроми Марина в четвъртата и финална игра „Лост с тежести”.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Near
Преди 1 година
-2
Не харесвам Виолета, но шапка и свалям какво издръжливо животно е. И не знам кое от двете ме радва повече в случая - че на злобното футболистче му потънаха гемиите, или че разкара лигавото бабе.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ще си получи заслуженото :)
Преди 1 година
-1
Виолета е най-злобната жена там и много скоро ще падне от пиадестала си. Падането от високо е най-тежко, нямам търпение да я видя долу!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени