Есил Дюран оплю колежките си, била по-класна от тях

2986
11 Февруари 2018, 13:00


Есил Дюран от години не се е изявявала на фирмен концерт и от скорошна нейна медийна изява стана ясно, че причината не е в липса на покана. Тя съвсем целенасочено отказва да пее на мероприятия на „Пайнер”, тъй като се разграничавала от повечето си колеги, научи HotArena. 

Трябва да съм откровена - аз от 8 години не съм участвала в нито един концерт на фирмата, която стои зад гърба ми, защото не съм с тези хора, които дърпат това нещо. Винаги дърпам в обратна посока, защото моят фолк искам да бъде такъв, какъвто и след 20 години ще искам да слушам, и да си кажа: „Не съм се изложила, всичко е супер!”. Всеки определя за себе си кое може да допусне. Малко са хората, които гледат в перспектива - на себе си, на онова, което правят и оставят. Ние трябва да сме абсолютно отговорни към това, което правим и казваме”, сподели Есил Дюран.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop



Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
оммм
преди 11 месеца
-2
Боже, боже. същият простак си като кали , ивана, глория , преслава и другите чалгаджийки . И всяка се мисли , че е по-класна от другата. Голям смЕх ! От едно тесто сте , еднакво навредихте и опорочихте поколения подрастващи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Той
преди 11 месеца
-4
Този клонинг кой точно е - Преслава, Галена, Татяна .... каквато и да се самоопределя, лицето и е изфабрикувано по един тертип с останалите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
111
преди 11 месеца
-5
Еми тя НАИСТИНА е по-класна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени