Ето ги децата на Брат Галев! Тънат в лукс в Англия

4374
13 Април 2018, 12:10


Децата на издирвания години наред бос Пламен Галев живеят в охолство в Англия, узна HotArena.

 

Докато дъщерята на скандалния бизнесмен през годините е влизала в медийното пространство с разголените си снимки, проблемите със закона и контактите с популярни личности, то лицето на сина му беше познато само на роднините от фамилията.

 

Светлана, Георги и майка им Емилия емигрираха в Обединеното кралство още щом Пламен Галев се покри. Там семейството на митичния бос пребивавало съвсем необезпокоявано от властите и публичният им живот бил доста по-явен от този, който имаха в България, писа „Ретро“.

 

По-голямото дете на Галев – Светлана, учи в престижен университет, в който движи с децата на част от най-богатите хора в света. Обича високите скорости и с кеф юрка петте автомобила, с които семейството разполага, на обща стойност 3 млн. лева.

 

Брат й Георги бил по-кротък и все още не бил пълнолетен, за да се възползва и той от скъпите играчки. Той също посещавал престижно училище и практикувал бойни изкуства.

 

Емилия не се занимава с нищо и набляга на домакинството. От време на време си спретва срещи с Пламен Галев в различни точки от света в 5-звездни луксозни хотели.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени