Ето ги миглите за Гинес!

1275
02 Октомври 2017, 13:00Китайка от Шанхай се гордее с най-дългите мигли на планетата. И скоро ще влезе в „Гинес” благодарение на тях, научи HotArena.


49-годишната Ю Джан Сия от Шанхай забива в земята всички моделки на спирали и очни линии със своите 12,4 см. естествен косъм над очите. Миглите на дамата са над 10 пъти по-дълги от обичайното и й осигуряват място в книгата на „Гинес” и нечувана популярност в родния й 25-милионен град.На младини Ю е съвсем обикновена на вид жена. Ресниците й избуяват неочаквано, когато навлиза в средната възраст.


До този момент рекордьорката работи на високоплатена длъжност в инвестиционен фонд. Заради неудобствата, причинени от дългите космени израстъци, тя решава да зареже кариерата и да разчита само на парите на мъжа си.


Скоростният растеж започна около 2013 година. Постигнах рекордна дължина за изключително кратко време.
Такива мигли носят и дискомфорт — премрежват ти погледа. Но за мен са безценни.


Затова и между опциите да запазя работата си или тях, избрах второто”, казва Ю Джан Сия.


Освен че стоят като перде на очите, ресниците рекордьорки изискват специални грижи. Те са постоянно заплашени от счупване и се поддържат с различни масла.


„Мия лицето си много внимателно. Вероятно заради дължината миглите ми станаха редки и разперени като ветрила под клепачите. Понякога използвам спирала, за да ги събера и удебеля," разкрива още козметични тайни Ю.


Откакто е с новите си мигли, китайката носи и традиционно облекло, което смята, че повече подхожда на дългите й мигли. И макар мнозина да я подиграват за дължината им, тя не обръща внимание на обидните коментари.


Мъжкият еквивалент на Ю Джан Сия е американецът Стюърт Мюлер със своите 7-сантиметрови ресници. След него се нарежда украинецът Валерий Смахлий.


Неговото руно над очите е само 3 см, но той е убеден, че миглите му ще пораснат още и ще го вкарат в „Гинес”.

Най - актуалните модни тенденции за дамите на едно място!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени