Евтим Милошев направил сефтето с 30-годишна докторка на морето! (Ето каква е историята)

2299
09 Май 2018, 14:04


Евтим Милошев – продуцентът на „Комиците“, „Столичани в повече“ и „Откраднат живот“, чукна половин век на 2 май, научи HotArena.

 

На такава паметна годишнина повечето хора си правят равносметка за живота и си припомнят важните моменти в него. Безспорно за всеки мъж от съществено значение е първият път, когато е правил секс, тъй като това е мигът, в който момчетата стават мъже.

 

Първият път на Милошев пък е повече от запомнящ се. Сефтето продуцентът не е направил с някое гадже или своя връстничка, а с какичка. Историята е банална. Евтим бил тийнейджър, на 16 години, и заминал на лагер на морето. Както обикновено се случва, морският бриз, пясъкът и топлото време отключили желанието на Евтим за романтични преживявания, писа „Галерия“.

 

Запознал се със сексапилна какичка, която изглеждала като най-подходящата жена, с която да прави секс за първи път. Тя била на 30 години, но приличала почти на негова връстничка. Тя гарантирала и безопасен секс без никакви гафове.

 

Така една вечер на морето сефтето се случило. „След като голямото събитие стана, дори казах на жената: „Дано не сме направили нещо непредвидено!“. А тя в духа на представлението, което разигравах, ми отговори: „Не се притеснявай, моето момче, нали съм лекарка!“, спомня си Милошев.

 

През годините Евтим е имал връзка с журналистката от БНТ Евгения Атанасова, както и с бившата синоптичка на Нова – Петя Григорова, която го направи баджанак с Христо Сираков. Приписвана му е афера и с фолк певицата ДесиСлава. Бил е гадже на Боряна Шехтова, която го заряза заради Таки, с когото вече имат цели два наследника. Днес Милошев от години живее със сценаристката Христина Апостолова, която е майката на сина на Димитър Рачков.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени