Гаджето на Преслава оставил две баби без жилища! Павел Лазаров взел с измама апартаментите им и ги обявил за продажба

5656
05 Април 2018, 16:00


Гаджето на Преслава съвсем наскоро е ограбил две психично болни баби, алармираха пред „Уикенд” познати на певицата, научи HotArena.

 

 

Павел Лазаров, от когото звездата е бременна, е отнел с измама скъпите наследствени апартаменти на възрастните жени и ги изпратил да живеят в панелки в краен квартал на София. 

 

 

Двете пенсионерки, които Павел ограбил, били съседки, имали жилища в стари аристократични тухлени кооперации в центъра на София, твърдят източниците на „Уикенд”. Сградите били в непосредствена близост до НДК, а всеки от апартаментите имал пазарна цена поне 200 бона в евро. Както много възрастни хора в центъра на столицата обаче, и тези живеели съвсем сами, пенсиите им били доста ниски, нямало на кого да разчитат нито за съвет, нито за помощ. Знае се, че именно такива хора най-често стават жертви на безскрупулните имотни измамници. 

 

 

Павел успял да примами бабите да разпишат документи, че заменят скъпите си жилища за панелни гарсониери в квартал „Обеля”, чиято цена е 6 пъти по-ниска. Когато жените усетили, че са измамени, вече било прекалено късно. Те не посмели дори да се оплачат в полицията, защото мъжът на Преслава ги заплашил със саморазправа. 

 

 

В момента двете жилища до НДК са обявени за продажба”, твърдят познати на Преслава. Според тях, Павел няма никакво намерение да живее в отнетите с измама апартаменти, тъй като жена му има огромни палати, в които ще се разполага и той, и бъдещият наследник, който ще му се роди. Апартаментите до НДК се нуждаели от основен ремонт, за който Лазаров нямал намерения да плаща. И в сегашния си запуснат вид обаче те имали достатъчно добра цена заради невероятната си локация.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ан
преди 11 месеца
-3
Детето какво ще отговаря като приятелчета го питат какво работи тате?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Камен
преди 11 месеца
-2
А защо този цигански боклук не е зад решетките? Скапан селски дилър на Сако.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
неин
преди 11 месеца
-3
какви прости и тъпи физиономии имат и двамата.лика-прилика са си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ij
преди 11 месеца
-2
И Преслава все с вечната комбинация на всички селски кифли, когато се опитват да изглеждат докарани, ама не знаят как - черна блузка с дънчици. Селото никога не излезе от нея.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени