Гена Трайкова болна от анемия

1018
13 Юли 2018, 15:00


Гена Трайкова от години се бори с недостиг на желязо в тялото си или казано по медицински - с анемия, разбра HotArena.


Получила я още в моминските си години, когато лекарите я предупредили, че ще трябва да се грижи повече за здравето си. Това съвсем не е най-трудният момент, през който водещата на новините е преминавала. Преди години тя счупи лошо единия си крак и беше в гипс повече от месец. 


Тогава лекарите се съмнявали дали костта ще зарастне правилно, тъй като въпреки препоръките им, Гена се върнала на работа още следващия ден. Също толкова безотговорно постъпвала и по отношение на анемията. За момента състоянието й не възпрепятствало нормалния й живот, но доста често се уморявала лесно и й причернявало в нюзрума на телевизията.


Тя буквално не се храни, а кара само на цигари и кафета, издават я колегите й. Тя дотолкова прекалявала с вредния навик, че на ден изпушвала по две кутии тютюн. Тя не се разделя с цигарата в устата си дори и на улицата, което не правело особено добро впечатление на разпозналите я минувачи. 


Да не говорим, че за нея тютюнопушенето е напълно противопоказно заради критично ниските й килограми. Освен това трудно прикривала тъмните кръгове под очите си, за които вина имат както стресът и недоспиването, така и цигарите.


Дългогодишният й приятел Венелин Петков успял да я откаже от вредния навик, но след раздялата им тя отново пропушила, предават от РетроКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени