Глория 13 години без официален мъж, повярвала си, че е втората Лили Иванова

4861
21 Март 2018, 15:45


Ветеранката в лекия жанр Глория отбелязва 13 години, в които няма официално мъж до себе си, пише „Галерия“. Заради славата и егото си тя се възприемала за звезда от ранга на Лили Иванова.

Заради прекомерното си самочувствие певицата се държи надменно с представителите на силния пол и постоянно вдига летвата на изискванията си към тях.
Тя обичала да налага мнението си по всеки въпрос и настоявала всичко да се случва по нейните правила. Освен това не била склонна да прави и най-малки компромиси.

Всеизвестно е, че мъжете не харесват силните жени, особено ако те пращят от самочувствие. Единственият мъж задържал се по-дълго в живота на Глория е Илия Загоров, баща на дъщеря й Симона.

Двамата се запознават в далачната 1994 година и именно той дава тласък на кариерата й. Разделят се през 2005г., а градската легенда носи, че причината била любовна афера на певицата с Георги Илиев. Дълго време името на примата бе свързвано с бизнесмена Николай Гигов. Преди три години Глория призна, че има връзка с по-млад мъж, но с днешна дата и той е в графата „бивши“.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
e
преди 10 месеца
-3
Много е глупаво да си мислите,, че една жена непременно се нуждае от мъж. Даже и физически нуждата от такъв намалява. Една жена, когато е майка, развита личност, има си кариера, семейство.. усеща все по-малка нужда от мъж. Особено предвид какви са българските мъже и как дискриминират жените на база на годините - нещо, което в западна Европа въобще не е така и всички жени - и по-младите и по-старите, имат еднакво високо самочувствие, никой не намеква за възрастта им и никой не ги кара да се чувстват нещо па-малко. Така че я разбирам напълно. Но и отделно го има и другото, което всички тук вече са казали, че на Глория й личи по интервютата, че е супер нещастна и вкисната. Изобщо не успява да го прикрие. Личи си , че пази много обида в себе си ,вероятно голяма част от тази обида е насочена точно към мъжкия пол, защото не са се отнасяли с нея като със звезда и с тотално обожание и възхищение. Така става с този тип жени. Единствено на млади години, когато още е била по-лесно приспособима е..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
e
преди 10 месеца
-1
е успяла да изтърпи някого до себе си и добре, че тогава създаде семейство и дете, защото после с годините много жени се превръщат в това, което тя - вкиснати и озлобени, пък се мислят за богини, и вече нито те могат да траят някого, нито тях някой може да ги трае, колкото и да са хубави. Така че това, че с Илия Загоров е станало нещо не се дължи толкова на факта, че е нещо супер изключителен или че само той е намерил път към нея или че тя е била толкова влюбена, а че просто е била съвсем млада още, незряла, без ясно обособена идентичност, но и без мании за величие и звездеене, защото в последствие стана това, което стана. Иначе ако го беше срещнала във върха на кариерата си, никога нямаше да го погледне.
Буболинчо
преди 10 месеца
-1
На баба Глория й трябва някой, който да е супер богат, да я ухажва и да я лъже, че като нея няма друга. Само че, ако е някакъв мухльо тя няма да го иска, въпреки че с нейното образование и интелект /имам предвид нейното собствено мнение, а не това на разумните хора/ най-много някой земеделски производител да я пожелае.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хм,
преди 10 месеца
0
Не е точно така, жената все още търси онзи, който да е неприлично богат, да задоволява капризите и, да не и изневерява и... За жалост след като беше любовница на няколко женени мъже и разбра, че при тях няма как да засври първа цигулка и ще остане онази тайната в сянка , глория се разочарова много и е решила да не обявява публично гостите в спалнята си. Не че няма любовници, има но не са за пред публика
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 10 месеца
-3
Курвата за какво им е мъж тя обича да си го слага с когото си иска и си мисли че е номер едно ужас...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мими
преди 10 месеца
-4
Ами с кого да се хване. Само мухльовци и комплексари!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени