Хекимян брои 100 лева за букет за Лили, тя пък го покани на вечеря

5587
16 Юли 2017, 14:00


Със стилен и пищен букет бе посрещната от Антон Хекимян естрадната легенда  Лили Иванова по време на гостуването си в Би Ти Ви. Интервюто, което бе излъчено в началото на седмицата, бе заснето дни по-рано в двореца „Врана”, узна HotArena.

По настояване на звезда №1 на родната естрада, разговора се проведе в красивите царски градини, които се стопанисват от Столична община, а кмета Фандъкова даде специално разрешение.

Като истински кавалер, Антон Хекимян посрещна събеседничката си с красив букет, поръчан по-рано от бутикова цветарница. Журналистът е броил поне 100 лева за китките, смятат познавачите. Разговорът бе заснет миналия четвъртък в късния следобед, когато не е чак толкова горещо. Лили сама пожелала интервюто да е предварително заснето, тъй като не искала да става в 6 сутринта, за да ходи до студиото. По нейна молба записа се провел в двореца „Врана”.

Часове по-рано бе създадена специална организация за интервюто. Осветители, оператори и режисьори разположиха специална техника. Естрадната легенда пък се появи облечена в стилна бяла риза и черен панталон. Тя бе гримирана на място от специалиста Кирил Чалъков, който единствен има привилегията да пипа лицето й.

След като интервюто приключи, Лили Иванова и Антон Хекимян си тръгнаха заедно с автомобила на певицата. Изпълнителката на „Камино” очевидно бе поканила журналиста на вечеря, за да полеят успешния разговор. Лили от години внимателно прецизира медийните си изяви. От тв журналистите тя разговаря единствено с Антон Хекимян и Георги Любенов, които са й и лични приятели.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени