Яни от „Фермата“ на ръба на нервна криза

1205
27 Ноември 2017, 22:00


Един от най-комичните и трогателни образи от „Фермата“ – Яни, вече е  истински бич за слуха на останалите участници. Емоционалният селски ерген е доста лабилен в последните седмици от предаването, а по време на дуелите минава всички граници на децибелите и не спира да крещи.

Докато подкрепя своя фаворит и дава напътствия как да победи в битката, Яни вдига децибелите и дере нощната тишина на Витоша. Виковете му често предизвикват смях, но в течението на времето фермерите започнаха да се съобразяват дали са близо до Яни докато той се е ентусиазирал.

Притеснени за слуха си фермерите неуспешно се опитват да го накарат да се кротне, но ергенът от Козлец буйства сериозно. От гласа му подскачат дори водещите Иван и Андрей, а понякога крясъците му вместо да помогнат разконцентрират играча, когото той подкрепя, обясниха хора от екипа, посочвайки пример с търновката Ивона, която отнесе най-много викове от приятеля си.

Симпатичният пчелар е известен и като ревльото на „Фермата“, защото плаче при всеки случай, в който получи съчувствие, благодарност или добър жест от друг човек. Тази вечер Яни също не пропусна да пророни сълза – този път, за да благодари на всички за страхотните изживявания в риалитито.

„Благодаря на Владо Николов, че съм тук“, заяви през сълзи фермерът, който се върна в шоуто, след като шампионът го победи на дуел, но след това му  преотстъпи мястото си.

Най - актуалните модни тенденции за дамите на едно място!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени