Имотни врътки! Любо Нейков продава къща в Банско за 1 млн., печели 500 бона

1144
22 Септември 2017, 15:00


Маститият актьор и продуцент Любо Нейков е обявил за продажба луксозния си палат край Банско на цена от 950 000 лева, научи HotArena. Хитрият Нейков решил да се възползва от събуждането на пазара за имоти и да осребри инвестицията си – навремето строежът заедно с парцела му стрували само 400 бона и актьорът сега се облизвал да гушне половин милион чиста печалба.

За продажбата имало и друга причина – Нейков хич не се понасял със съседите си – двойка парвенюта от Петрич, които постоянно вдигали шумни купони с алкохол и дрога. На всичко отгоре заривали цялата околност с отпадъците си, а всеки опит на Любо да поговори с комшиите като човек, удрял на камък. Така бившият подчинен на Слави Трифонов смятал да удари с един куршум два заека – хем да се отърве от досадниците, хем да попълни солидно бездруго тлъстата си банкова сметка.

Най-скъпоплатеният комик в България от години инвестира доходите си като продуцент на „Комиците” и „Столичани в повече” в недвижими имоти. Шоуменът с бизнес нюх на изпечен брокер притежава къща с обширен двор в центъра на София, където живее със съпругата си Гинка и дъщеричката си. Фамилията му има още два апетитни имота на пъпа на столицата. Тях комикът дава под наем за далеч не смешна цена. Сложената на тезгяха луксозна зимна вила край Банско, която си купи в края на 2012 г., се намира в тузарския комплекс „Катарино”, където имоти имат и куп политици. Баровското кътче за отдих Нейков обаче посещава не повече от 5-6 пъти годишно, пише "Таблоид".

Любо притежава и два луксозни апартамент в Слънчев бряг, които цяло лято му носят приходи от настаняващите се там чужденци. Според колегите му Нейков вече спокойно можел да се пенсионира и да зареже напрегнатата работа в телевизията. Приходите от рентиерство щели да му стигат да си преживява преспокойно. От години е известно, че Нейков е сред най-богатите актьори и вече е уредил бъдещето си и това на дъщеря си Анна. Въпреки крупните покупки на имоти, в сметката му имало поне 5 милиона лева, издават запознати. Парите на актьора идвали и от хонорари за участия, и от продуцентската му компания „Дрийм тийм“, в която той е съсобственик заедно с Евтим Милошев, а вече и от имотни врътки.
 

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени