Калоян от „Фермата“ бил лошо момче

1677
08 Ноември 2017, 22:00


Един от най-слънчевите участници във „Фермата“ – танцьорът Калоян е бил доста лошо момче. Той дори е бил изключен от клас и заплашен от попадане в трудово-възпитателно училище.

„Когато бях в 7-ми клас правихме звукозапис и записахме псувни към учителите ни. Това е най-срамният момент в живота ми. Изгониха ме от училище, педагогическа стая, имах изпитателен срок за ТВУ. Бях твърдо решил, че ще се махна от този град, тъй като ми бяха сложили етикет, така както на мен и на майка ми. Много ме боли за това“, разплака се симпатичният младеж, който не веднъж е казвал колко държи семейството му да се гордее с него.

След младежката глупост, Калоян тотално се преобразил и започнал на чисто в ново училище в Горна Оряховица. Именно там той се увлякъл по танците, след като негов съученик му показал стъпки от лунната походка на Майкъл Джексън. Първите му моменти с танците обаче минали под наем в нов град, в мизерия и студ, далеч от семейството му. Използвал всеки момент, за да танцува, но не в зала, а на улицата пред квартирата си и понякога в снега по улична лампа.

„Слагах слушалките на телефона и докато не ми се изхабеше батерията тнцувах по три часа. Нямах огледала, нямах пари за зала. Присмиваха ми се в училище”, спомни си трудните моменти интернет-идолът, който днес има хиляди последователи в социалните мрежи.

Преломният момент дошъл, когато негова учителка го видяла да танцува отново на улицата и го поканила да покаже какво може на училищното представление, а оттам Калоян се хванал с танци и професионално.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени