Камелия аха да се пребие от каруца на снимките на „Скъпи наследници“

2714
20 Март 2018, 14:38


Фолк дивата Камелия, която за втора поредна година е треньор в „Гласът на България“, изигра себе си в хитовия сериал „Скъпи наследници“, видя HotArena.

 

По сценарий тя е поканена от героя на Веселин Калановски – кметският наместник на село Бели Вит - Цветан, за да забавлява публиката в паузата, по време на благотворителен мач.

 

Появата й сред множеството е уникално – качена върху каруца, тя пристига в целия си блясък на импровизирания терен. Оказа се, че подобно изживяване не е ново за Камелия. В началото на кариерата си тя е пяла на немалко нетрадиционни места. „Участието ми в „Скъпи наследници“ беше много емоционално, припомних си времената, когато съм пяла върху ремаркетата и всякакви подобни неща“, спомня си тя.

 

Фолк дивата разкри, че е снимала сцената си на минусови градуси, като самата тя пяла по бос крак. Докато звучала песента й, конят често се плашел, мърдал се и тя постоянно се клатела, в един момент дори залитнала и за малко да се прекатури от каруцата.

 

Голямо преживяване беше. Много е хубаво да се докосна до актьори, до този декор, толкова натурален и естествен“, разказва още за изживяването си Камелия.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени