Камелия обяви: Открих формулата на вечната младост! Какво прави певицата, за да изглежда като на 26

4911
30 Юли 2017, 13:00


Камелия е на 46 години, а изглежда като на 26. Оказа се, че блондинката наистина е открила формулата на вечната младост, узна HotArena.

Перфектния си външен вид тя дължи не само на редовния секс с гаджето си Цветин, но и на въздържанието си от храна. При това напълно въздържание.

„Гладувам два три пъти годишно за по две седмици и това ми е напълно достатъчно“, казва хитовата певица, И допълва, че в четири от дните приема определен вид хума, с която прочиства основно чревния си тракт. В останалото време си позволява само плодове и зеленчуци.

„Трябва да се изключи белтъкът, дори растителният. Това води до вътрешно клетъчно прочистване“, пояснява Ками. Освен това всеки понеделник тя също не приема храна. Позволява си лека вечеря в неделя и второто и хранене е чак във вторник сутринта и то е плодове. През тези 36 часа е само на вода.

‚Хубаво е организмът да има почивен ден“, казва певицата. Когато не е на режим тя хапва месо веднъж в седмицата. Яде яйца само ако са биопроизводство, пише "Уикенд".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
цветан
Преди 1 година
-5
Да, наистина изглежда добре, като за 46-годишна жена. Видях я вчера при участието и в клуб "Импулс" във Видин. И да, времето на никой не прощава, но не това казва Камелия в интервюто си. Заглавието подвежда и не е коректно. Въппосът обаче е, защо Камелия може да изглежда така на 46, а 99% от колежките и в чалгата са по-зле още на 36?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Gisele
Преди 1 година
-1
She looks puffed...like retaining water or smth...should go to the gym more often...helps big time
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ла л
Преди 1 година
0
Изглежда добре,като 46 годишна жена.Времето на никой не прощава,за съжаление.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени