Лора Крумова се парализира! Подробности за драмата ТУК

5255
01 Август 2017, 15:00


Водещата на „Комбина“ Лора Крумова никога няма да забрави първите си крачки в журналистиката. Процесът срещу осъдените български медици в Либия е белязал живота й, узна HotArena.

 

Тя е от журналистите, които пътуват до Либия и става свидетел на жестоката действителност, за която всички предполагаме, гледайки новините. Тогава е била на 21 години. При едно от посещенията си там Лора толкова много се уплашила, че цялото й лице се парализирало от страх, писа „Шоу“.

 

Това се случило при едно от официалните посещения на тогавашния ни външен министър Соломон Паси. Крумова била една от малкото, които получили виза и пътувала до Либия.

 

Бяхме малко като брънки в една система, която дърпаше конците, и ние трябваше да се ориентираме по малкото информация, с която разполагахме. Имаше ужасен момент, в който ни заведоха в болница със заразените деца. Естествено това цялото нещо беше дирижирано така, че в момента, в който стъпим там, ни чакаха озверели родители, които държаха болните деца. Вкараха ни вътре и ни пое една тълпа и започна да ни лашка в различни посоки.

 

Нямаше въздух! Цялото това нещо беше направено така, че да си мислиш, че повече никога няма да излезеш от там и че ще бъдеш разкъсан от тълпата. Не знам за щастие или беда, но в един момент Соломон Паси не издържа и се разплака. Това по някакъв начин укроти хората там. Всичко беше абсолютно преднамерено направено. По-идиотското е, че след това ни вкараха в едни автобуси и журналистите ни заведоха в скъп ресторант с бели покривки и ни гледаха как се чувстваме в този момент. Перверзия беше! Спомням си, че толкова бях уплашена, че ми се парализира част от лицето то стрес“, разказа Лора Крумова.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Милена
Преди 1 година
0
"Лора се парализира"!? Кога? Ми, преди години, когато ходила в Либия...Хот-арена, редакторите Ви знаят ли граматиката? Ужасни сте понякога!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени