Луна не изкласила средно! Изключили я от Математическата гимназия, защото мразела ученическите бригади

1972
23 Ноември 2017, 14:00


Луна не е завършила средното си образование и на практика няма диплома, научи HotArena.

 

Изпълнителката на ретро хита „Искам го - стискам го” била пълна отличничка, но някои правила в средното професионално училище в Шумен никак не допадали на буйния й темперамент.

 

Езиците й се отдавали лесно, малката Луна освен руския, навлязла бързо и в дебрите на английския език, което й помагало да е в час със западните хитове, но не и със задачите по алгебра, писа „Уикенд“.

 

Единствено в Математическата гимназия в града ни имаше Музикална паралелка, за това избрах да уча там, но нямах шанс да изкарам нещата до край – огнен темперамент, истински „Овен”. В по-горните класове започнахме да ходим на бригади и да ни плащат за изработения труд. Това ме демотивира и повече не ми се ходеше на училище”, връща лентата на спомените Луна.

 

Така популярната шуменка започнала да работи каквото и падне под ръка. Едва на 15 години пеела в различни заведения край морето и дори криела истинската си възраст, защото по времето на соца било престъпление деца под 18 години да упражняват физически труд.

 

На 17 се преместила да живее в София и почнала работа ката секретарка в неголяма фирма. Освен да прави кафе на шефа си, в задълженията на Луна влизало и купуването на вестници . Прелиствайки ги, веднъж попаднала на обява: „Оркестър търси певица с готов репертоар”. Без да губи време, набрала телефонния номер и се явила на кастинг. Одобрили я и участията й по различни заведения в страната не закъснели. През 90-те се озовала на гурбет в Швейцария, където пеела в сръбското заведение „Гордония”, заедно с Драгана Миркович. Там нашенката разширила репертоара си със сръбски, италиански, английски и  немски  хитове, които изпълнява и днес.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Глупости
Преди 1 година
0
Да бе... Просто не е изкласила.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха-ха
Преди 1 година
-1
Бригадирка, секретарка, обява за певица, а един мармот завива шоколад! Вижте колко й е изхабена муцуната на тая - ясно е с какво се е занимавала и продължава, явно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ами...
Преди 1 година
-1
Чудя се коя е по-противна, отблъскваща и луда, и егоистични - Каканашева или Луна /Лухче/...? И двете са на 1 кантар! Изключително отблъскващи асоциални ЕГОИСТИ!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени