Луна: Никой не знае имам ли дете или съпруг – така избрах!

3616
01 Януари 2018, 17:00


Без Луна „Биг Брадър: Мост Уонтед” нямаше да е това, което беше. Тя внасяше толкова много колорит във воайорското шоу на Нова телевизия, че на мнозина им идва да изгледат и повторения на епизодите.  Уикенд се свърза се с неподражаемата фолк изпълнителка седмица след края на риалитито, за да коментира престоя си в Къщата и отношенията си с Динко, Джино и Захажаева. В типичния си безкомпромисен стил певицата даде своята оценка за бившите си съквартиранти, а ни и разкри и много за себе си. Сподели ни дори, че вярва в съществуването на друго измерение, в което животът продължава след смъртта.

- Луна, „Биг Брадър” свърши. С какво сте ангажирана сега?
- Село Вехтово, Шуменско, на моите баба и дядо има нужда от средства за построяване на християнски храм. Много са набожни хората там, събират пари с всички сили. Потърсиха ме за помощ - да дам гласност на инициативата им. И лично аз ще се включа с известна сума.

- Как се чувствате след престоя си в Къщата?

- Блестящо, удовлетворена! Не съм очаквала такъв фурор да направя, толкова много обич да получа от хората. Изключително съм благодарна на „Биг Брадър”. Доказахме, че заедно работим успешно. Сезонът беше уникален, много гледан и всички са доволни. Аз принадлежа на хората, на зрителите. Те вече 25 години ме подкрепят във всичко, което правя, доказват ми ежедневно любовта си. След излизането ми от Къщата много непознати ми казаха, че съм техният победител, техният президент, герой, любимата звезда на България. За мен това е огромен успех. Ценя го. Няма да забравя никога добрината на Биг Брадър и на хората, които са ме гледали.

- Отношението ви към конфликтите в Къщата?

- Преди да вляза в Къщата бях наясно къде отивам. Всеки вътре играе, но аз измислих нещо, което да се хареса на зрителите. Минавах през различни образи, изхождайки от народопсихологията. Така хората са се припознали в мен. Квалификациите, обидното поведение и реакциите на съквартирантите не ме вълнуваха. Използвах техните понякога зле скалъпени и изиграни отношения единствено и само за да напиша моя сценарий. Прекрачвайки прага на Къщата, бях обмислила отлично всичко. Не влязох, за да показвам себе си, защото смятам, че да се разкриваш е непродуктивно и глупаво.

- Простихте ли на Динко за отношението му към вас?

- Случилото се би дошло в повече почти на всеки човек. Но не и на мен. Оставих Динко да прави, каквото иска и да показва своята същност, да се изложи пред цяла България. Очаквах също така правилата на играта да бъдат спазени и Биг Брадър да се намеси в ситуации, когато имаше проява на агресия към мен - да ме защити. Аз реално нямаше как с моите 50 кг да се справя с физически здрав мъж, който не си контролира силата. И все пак за мен не беше спънка, онова, което стана в Къщата. Не се е родил този, който може да ме изкара извън нерви, камо ли пък в Ямбол! Много устойчива жена съм. Не обръщах внимание, когато ми налитаха, а съквартирантите ставаха още по-агресивни, задето не постигаха целта си. Справих се брилянтно!

- Очаквахте ли Джино да победи?

- Не! Освен мен, никой не заслужаваше да спечели формата. Казвам това със самочувствие, защото смятам, че хората трябва да бъдат искрени и откровени.

- Излезе информация, че щом сте изгонена от риалити формата, няма да получите хонорар за участието си…

- (Смее се.) Ако това е добре за формата и рейтинга, нямам нищо против. Истината е, че си тръгнах сама от Къщата. Това се видя и на камерите. Преди да напусна „Биг Брадър”, извиках моя адвокат. Багажът ми тогава вече беше събран. Решението да си тръгна беше изцяло и единствено мое.

- За какво ще похарчите хонорара от шоуто?

- Ще помогна на роднините ми, на екипа ми… Отделила съм и средства за благотворителност – за болни деца, старчески домове. Най-важната ми задача е да допринеса за построяването на християнския храм в село Вехтово, където съм израснала. Оттам са бабите и дядовците ми, родителите ми - светла им памет на всички. Никога няма да забравя откъде съм тръгнала.

- С кои от вече бившите ви съквартиранти ще останете приятели?

- Приятели е силно казано. Не бях в шоуто да създавам приятелства, имам си достатъчно. Аз влязох в Къщата да забавлявам зрителите и да работя добре със самия Биг Брадър. Нищо друго не ме интересуваше. Неслучайно често се шегувам, че в сърцето ми има място единствено за ББ – тоест за Биг Брадър и премиера. Повечето съквартиранти след излизането им от Къщата ми се обадиха, включително и Динко ме пита дали искам да отида да пея в родния му Ямбол. Добронамерена съм към всички, даже и към Сатаната, която съжалявам Аз бях единствената, отишла да поздрави въпросния, който взе незаслужено наградата. Трябваше да ми я връчи на мен или да я посвети на зрителите. 

- Предложихте ли му?

- Казах му: „Джино, очевидно Луна ти е на късмет. През 2015 г. бяхме заедно в Къщата. Тогава аз направих шоуто, а ти между капките взе първото място. Сега  отново сме с теб в „Биг Брадър” и отново аз направих шоуто, а ти между капките получаваш нещо, което не ти принадлежи. Така че спокойно можеш да ми дадеш наградата, за да я посветя на зрителите… Или пък заедно с теб да им я посветим!”. Отказа ми. Нека хората да си направят сами изводите, колко е алчен този човек. Кажете ми, моля, за какво са му на него два приза, които изобщо не заслужава? Не може човек, който не е прочел и една книга, да е победител. Той все минаваше между капките, правеше се на жертва и многострадалец. Нима това е любимата звезда на България? 

- Сатаната Людмила Захажаева ли е?

- Разбира се! Много точно им определих имената на съквартирантите. Беше си една хубава детска градина, забавлявахме се, играхме си като малки деца, превърнахме Къщата в лунапарк, след това в зоопарк и накрая в лудница.

- Опишете всеки от бившите ви съквартиранти накратко.

- С удоволствие. Мариела Нордел - приятелка, Фънки - хипопотам, Константин-щраус и Флинстоун, кенгуру също му подхожда. Зорница - пуешка грация, Динко - Бай Ганьо, но не от книгите. Джино - купчина неосъзнато желязо, робокоп. Светлана - Стефчето, Сийчето, все й подхождат. Dee - не се мъчи, не можеш да го запомниш, Кирил - накъдето го духне вятърът, там го търси. Людмила-Сатаната, Дебора - носи на бой. Да не пропусна Биг Брадър, който е любовта на живота ми и ще е моят ментор, когато стана президент (смее се).

- Не сте се отказала от политическите си амбиции…

- Ако един ден Господ реши аз да вляза в политиката, нека това да се случи и с одобрението на българския народ, който обожавам.

- Връчиха ви „Златният Скункс” от „Господари на ефира”…

- В момента е на моята импровизирана стена на славата в дома ми. Там се намират наградите ми, които са около 30 за 25-годишната ми музикална кариера. „Златният Скункс” е приз, който връчиха на умен човек за глупост (смее се). Забавлявам се, радвам се, че имам статуетката. Очаквам и „Бялата лястовица” и въобще всички съществуващи награди. 

- Казват, че сте получила и предложение за брак от мъж в чужбина…

- Нека хората си мислят, каквото щат. Още от началото на моите изяви - когато бях едва на 13, реших да не коментирам личния си живот. Искам да кажа на всички, че съм българка, християнка и че истинското ми име е Луна Йорданова. Никакво Лухче или Лукче не съм.

- Чувствате ли се готова за семейство и дете?

- Всичко, свързано със създаване, не ми е чуждо. Почти никой не знае реално статута ми - дали имам деца, дали съм омъжена… Само най-близките ми са наясно. Така избрах – да ме свързват само със сценичния ми образ, не с данни от личния ми живот. Дали всъщност имам две деца или три брака, публиката никога няма да научи със сигуност.

- Говори се, че в миналото сте била интимна с Любо Ганев…

- Познавам се с Любо Ганев, но не съм имала с него никакви по-специални отношения. Поканих го да се снима във видеоклипа ми на песента „Извади парите, чиче” през 1999 г. и той прие с удоволствие. Раздаде се в екранизацията, след което имахме и втора среща - в един пиано бар в София. От тогава нито съм го виждала, нито сме се чували. Изпитвам огромна симпатия към него, защото когато ми е бил необходим, се е отзовал.

- Трудно ли ви беше да се съвземете след загубата на родителите ви?

- Бог и моите родителите са тези, които най-много обичам и това ще е така, докато съм жива. За мен те са живи, но в едно друго пространство. Това, че ще се срещна с тях някой ден, ми дава нов тласък за живот. Те трябва да се гордеят с мен, където и да се намират. Благодарна съм и на медиите, че ме направиха това, което съм. Пътят, който ми се определя, идва от Бог и аз го следвам. На много неща съм се опитала да се противопоставя, но на нещо, което е писано да се случи, не можеш да противодействаш. 

- Много интересно разсъждавате…

- Аз търся мъдростта и осъзнаването. Уча се на добрина, признателност… На средата на пътя си съм и не мога да знам всичко, въпреки моето желание. Правя всичко по силите си да бъда добър човек. Родителите ми са ме възпитали да бъда такава, да давам, за да получавам. Стократно ми се връща всичко, което съм направила. И една добра дума стига да помогнеш в трудна ситуация на даден човек. Това ме прави пълноценна. А съм като бял ангел, птица, която лети. Може би затова и проблемите ме отбягват.

- Все още ли имате пророчески сънища?

- Да, имам. Понеже хората не вярват много на това, избягвам да го коментирам. Говоря по тази и други подобни теми само с духовно извисените. За мен животът е пътешествие, което трябва да осъществим с достойнство, гордост и добри намерения. Защото един ден това пътешествие свършва. Животът е само миг - осъзнах го, когато изгубих най-близките си, родителите ми. Трудно и тежко е, боли, но в крайна сметка израстването е в болката и проумяването, в разтърсването. Благодаря на съдбата и Бог, че ми дава възможността да живея бързо, но същевременно и бавно. Благодаря за предоставения ми шанс да се радвам на природата и благата, които тя ни дава. 

- Изглеждате много добре. Имате ли корекции по себе си?

- Не, нямам никакви корекции. Изглеждам перфектно, години наред поддържам 50 килограма, но това ми коства много лишения. Никога не преяждам, спортувам, медитирам, яздя. Конете ми дават допълнително адреналин и енергия. Обожавам природата и чистият въздух в моя роден град, където е и личният ми кон. И енергията, наречена обич, която обменям с хората, ми дава много. Мнозина казват за мен, че съм човек без възраст. За да си такъв, трябва да живееш пълноценно, да вървиш по пътя си и да не си дребнав. Животът е прекрасен, а Господ много ме обича. Хубава или лоша, аз съм оригинал. Много съм постигнала, без да съм била нахална. От никого не се страхувам – само и единствено от Бог.

- Защо са ви изключили преди години от математическата гимназия?

- Изключиха ме от училище заради музиката, която слушах - хеви метъл. Иначе винаги съм била отличничка. На 13 години започнах сама да изкарвам прехраната си с пеене и много бързо се развих. Бях надраснала годините си. Баща ми идваше с мен в ресторантите, където изпълнявах музика. Бяхме много бедно, но щастливо семейство. След като започнах да изкарвам пари, лишенията приключиха. Погрижих се нашите да имат всичко до последния им земен ден. И до днес съм такава – помагам на роднини.   

- Завършила сте музикално училище…

- Да, с китара и пиано. И до днес много добре свиря на тези два инструмента. Израснах с рока и неслучайно в моя репертоар има нюанси на тази музика. 

- Обижда ли ви, че някои ви определят като чалга антика?

- Не, няма лоша реклама. А глупостта на хората не съм длъжна да коментирам.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Продължавай да чакаш бялата лястовица!
Преди 1 година
-2
Пълен кукумицин и откачалка и за пореден път го доказва. Чакала бялата лястовица.. Нямала проблеми.. Изглеждала перфектно.. Нямала възраст... Хората я обичали... Пий хапчетата, Лунатичке. Те в лудниците така нямат никакви проблеми. Все се пъчиш пилешки гърдички ,че тежиш 50 кг. сякаш само в това се състои да имаш хубаво тяло и сякаш като поддържаш под едни определени кг. лицето ти не остарява така или иначе. Изглежда си точно като 50 и няколко годишна жена, на колкото си е и килограмите няма как да променят този факт. Ако вярваше, че изглежда перфектно, щеше ли толкова да се срамува да се покаже в естествен вид пред някого, без 3 часа грим и професионално направена прическа и перука? Не! Щеше ли да си крие лицето под кърпа сутрин и да ходи пипнешком до банята , срамувайки от собствената си физиономия? Не. Жалко, че човек няма очи, които да му помагат да си даде сметка и за психическото си състояние. Явно няма близки, които да се погрижат за нея и да я затворят в специализирано заведение...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Продължавай да чакаш бялата лястовица!
Преди 1 година
-2
Хем вътре била играла, хем по всички интервюта извън къщата се вижда, че говори същите невменяеми врели-некипели. Била победителя на хората, ама никога не сме я правили победител в нищо. Откачалка. Хората я били подкрепяли вече 25 години ВЪВ ВСИЧКО, КОЕТО ПРАВЕЛА. Много я е чувал някой и много знаем какво прави и с какво се занимава.. За мен лично е пълна мистерия как такава изтрещяла шизофреничка се издържа от нещо и успява да изкарва пари, за да оцелява.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени