Мая Манолова във война с първия си мъж, цакат се със скъпи подаръци за внучето

4870
22 Септември 2017, 14:00


Мая Манолова водела тиха война с първия си съпруг Милен Манолов. Поводът за пререканията бил раждането на техния внук, научи HotArena.

Бившите съпрузи влезли в остра разпра при кого от двамата да се установи и живее дъщеря им Ралица, мъжът й Мартин и малкият Максим. Непосредствено преди раждането Ралица била отседнала при майка си, която я убеждавала, че трябва да живее при нея в луксозния й палат в Рударци, който се простира на 153 кв. м застроена площ.

Бившият съпруг на Мая обаче се разсърдил и казал, че е редно младите да заживеят при него, защото смятал, че е негов дълг да осигури жилище за младото семейство. След развода през 2011г. бащата така и не проявил интерес към друга жена и не пожелал да свива второ семейно гнездо. Ралица преценила, че ще му е приятно да съжителства с внучето и да не е самотен, а самата тя изпитвала носталгия към родния край след дългогодишно следване в чужбина. Сега се наложило Мая да пътува често до родното си място, за да вижда внука си.

Вместо раждането на бебето да стопи ледовете между нея и бившия й мъж, двамата се надпреварват кой да даде по-скъпи дарове на бебето, пише „Ретро“. Дядото, който е действащ митничар и е в системата повече от 25 години вдигнал високо летвата, купувайки детска количка за 6 бона. Мая отвърнала на удара, подарявайки на внука си уникална икона от 17 век и отваряйки на негово име спестовен влог.

Хората от Кюстендил издават, че въпреки отказа на митничаря публично да опозори бившата си жена, той така и не успял да й прости измяната. В едно от малкото си интервюта Милен разказва, че пръв е научил за нейната авантюра с колегата й Ангел Найденов, след което подал молба за развод.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
й
Преди 1 година
-1
Откъде черпите информация или е преразказ по картинка?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени