Майстор Караджов от „Бригарада Нов дом” - любовник на Мария Силвестър

6301
01 Април 2018, 12:00


Откакто се разведе, актрисата и тв водеща Мария Силвестър не е споделяла да има нов мъж до себе си. Синеоката хубавица пази в тайна личния си живот, но нейни близки издават, че е по-влюбена отвсякога. От няколко месеца Мария излиза с екранният си партньор от предването „Бригада Нов дом” Влади Караджов и се носи на крилете на щастието, научи HotArena.

Чаровният майстор Караджов, който бързо се превърна в любимец на женската част от зрителите, от години върти строителен бизнес, а фирмата му се занимава основно с ремонтни дейности. Влади попаднал в телевизията случайно по молба на приятел и с готовност приел да се включи в предизвикателството „Бригада Нов дом”. В тандем с Мария Силвестър той  помага на социално слаби семейства да преустроят жилищата си, а целият ремонт протича в рамките на 4-5 дни. 

Покрай работния процес шефът на строителната бригада доста се сближил с чаровната Мария, която познавал отдавна, но пък преди нямал кой знае какви допирни точки с нея. Чрез съвместаната си работа по предаването двамата се преоткрили и водещата най-сетне допуснала друг мъж в живота си след развода с актьора Силвестър Силвестров.

Мария е малко по-възрастна от екранния си партньор, но това не пречи на отношенията им, издават запознати. Както водещата, така и майсторът имат деца от предишни връзки и темата за родителството още повече ги сближила, пише "Уикенд".

Водещата и бригадира засега не живеят заедно, тъй като отношенията им все още не са в такава напреднала фаза. Караджов е споделял, че обитава просторна къща в близост до София, където синът му Данаил спокойно играе на двора или разхожда кучето си из ливадите. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рони
преди 11 месеца
0
И двамата са сладури! Живи и здрави да са!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
и какво лошо има
преди 11 месеца
0
Нека са щастливи. Подхождат си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени