Мегз ПИЯНА! Сподели най-голямата мъка в живота си

4297
16 Април 2018, 10:39


Топ дизайнерката Мегз се прибра пияна в 6 сутринта. Амбициозното миньонче разказа на феновете си, че е леко пиинала и че затова ще си позволи да им сподели малко от най-големите болки в живота си.

Това накара феновете й да чакат повече от половин час в 6 часа сутринта, докато красавицата се включи на живо. Мегз разказа, че се е чувствала като затворничка и е била изключително нещастна. С това красавицата намекна, че мъж и твърде високи очаквания към нея да е нещо, което тя не е са я подтискали и задушавали. Цитираме дословно думите на Каканашева:

“Много от вас ме питат защо през последната година се промених толкова много? Защо от сериозния, голям имидж на бизнес дама, на Мегз, на многото награди и постижения - защо започнах да се държа на моменти като дете и да ви показвам толкова много от емоциите си? Защо започнах да снимам постоянно и да ви пускам толкова навътре в живота си.

Но за съжаление, знаете ли каква е истината ? Сега на леко, изтрезняващо, пияно мога да ви кажа. Всъщност бях изключително нещастна. Онзи живот ме караше да се чувствам като затворничка. И в началото беше толкова трудно да ме приемете такава, каквато съм. Но сега мога да кажа, че това е най-голямото и важно нещо, което съм правила за себе си. Просто да си позволя да бъда истинска. Да бъда това, което съм си аз. И ако мога да дам един съвет на пияно. Той е не губете време да се правите на нещо по-голямо от това, което сте. Това само ще ви изпълни с неудовлетворение. И няма да ви направи по-богати и големи отколкото сте. Нито ще ви направи по-успешни, нито както обичам да казвам - няма да плати сметките ви. Нищо няма да ви даде. Просто един задушаващ, фалшив имидж, който вие не сте. Просто забавлявайте се, бъдете спонтанни, луди, показвайте емоциите си защото никой никога няма да ви върне това време. И цялото време, което аз загубих никой никога няма да ми го върне”. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хотарена ако могат, да ми преведат долното изречение....
преди 11 месеца
-3
С това красавицата намекна, че мъж и твърде високи очаквания към нея да е нещо, което тя не е са я подтискали и задушавали.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Това чучело буди жал!
преди 11 месеца
-2
Егати и дръгливия бобър! Уголемявала си е очите на Perfect365 хаххахахахах! И не само тях..леле ГОРКАТА ГЛУПАЧКА!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Весо
преди 11 месеца
-2
Стряскащо грозна и не знам кои празни тикви се интересуват от това село скучно и каканижещо глупости
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мила Меги
преди 11 месеца
-15
Бъди щастлива Меги. Нищо друго няма значение. Мен лично ме мотивираш.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени