Мегз замина за Тайланд

3565
26 Март 2018, 08:29


Последната приумица на топ дизайнерката Мегз е да снима последната си колекция в Тайланд.

От два дни красавицата занимава феновете си с предстоящото й пътуване. От стори в инстаграм профила й,  тя накара всички да познават дестинацията, за която ще пътува и обеща да донесе магнитчета на всички познали. Каканашева още направи последователите си част от стягането на багажа й и самото пътуване до летището.

Тя пусна живо видео, на което ципът на куфарът й се скъса в последния момент, а тя закъсняваше ужасно много за полета. Накрая успя да хване полета буквално в последните минути, като беше видимо притеснена. Тя още не пропусна да спомене, че и преди е изпускала полети.

Не е ясно кой прави компания на Мегз по време на пътуването й. От историите й в инстаграм се вижда, че красавицата пътува с голяма компания, сред която е и милионерския наследник Иван Динев.

Компанията изглеждаше в прекрасно настроение въпреки стресът, който Каканашева им докара със закъснението си. Смеейки се те казаха, че много ги е ядосала, а тя обеща да бъде по-отговорна занапред и че ще снима всичко за феновете си. 

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени