Назрява жесток конфликт на тема Македония във „Фермата“!

1275
12 Септември 2017, 13:30


Македонката Диана от „Фермата“ е на път да сътвори сериозен конфликт на тема Македония. Хубавото девойче хвърли светлина върху това на какво са я учили в родния й край за България. Миличевич, която определя себе си като българка, продължи с емоционалната си изповед, която започна на старта пред останалите фермери.

 

Те си мислят, че българите са откраднали Самуил, българите са откраднали Кирил и Методий, азбука, религия, език. Те са убедени“, разкри македонското девойче, което влезе в риалитито, за да продължи с каузата на покойната си майка. Тя искала да разкрие докрай кои исторически факти за Македония и България са истина и кои интерпретация на местните историци. 

 

Закърмени сме с информацията за българите, че са  цигани, татари, всичко грозно. Направо те плашат, че са супер неприятели. Но когато дойдеш тук, всички ти се радват”, разказва за първите си моменти в България Миличевич.

 

Любопитсвото й се зародило след като майка й дошла в България и видяла квартал „Гоце Делчев“, улица „Дойран“, които в родния й край са известни като чисти македонци. Диана по цял ден слушала, че са чеда Александър Македонски, но майка й я накарала да започне да чете повече по темата.

 

Хем се чувствам македонка, хем ме тегли насам. И е много кофти така да си между двете страни – точно като на ничия земя“, откровена е Миличевич.

 

Тя дори се разплакала пред телевизора като чула, че ще има договор за добросъседство между двете държави. Сега обаче очаква жестоки хули от македонците заради позицията си.

 

Вече са ми казвали, че съм продала Македония. 70% ще ме заклеймят, но 30% ще се замислят. Това е достатъчно, за да тръгне процесът“, убедена е Диана.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени