Ненаситна! Емануела карала Митко Динев да го правят в колата

4875
10 Януари 2016, 13:00


Наследникът на милионерския клан Диневи се опитва да забрави как е любел певицата в баровския си автомобил, дочу HotArena.

Кофти Нова година е изкарала Емануела. За това може да се съди по публикацията й във фейсбук от 1 януари. В Мрежата певицата загатна, че е получила поредно разочарование от бащата на втория й син – Димитър Динев.

„Мрази ме. Мили мой, мрази ме силно! Псувай ме, кажи, че се радваш, че ме няма вече. Кажи на приятелите си, че съм била най-ужасната ти, кажи на новата ти, че никоя не е била по-добра от нея. Мисли за мен, чупейки чаши в някоя дискотека, защото уискито в нея е свършило! Карай бясно колата си, опитвайки се да забравиш какво сме правили в нея! Мрази ме от дъното на душата си, смей ми се, кажи ми, че съм загубила, кажи ми, че никога не си ме обичал, кажи ми, че мразиш да ме виждаш! Мрази ме! Следващия път, когато ме видиш, гледай ме високомерно и си кажи наум, че не изглеждам ослепително и че не искаш да съм твоя. Следващият път, когато се напиеш, обади ми се и ми кажи, че не ти пука за мен. Мрази ме, мили мой! Мрази ме, защото до лудост и болка ме обичаш!”, гласи постингът на певицата от първите часове на 2016 година.

А изводите, които могат да се извадят от него са няколко и все любопитни, пише "Уикенд".

Първият е, че Емануела има навика да отнася сочни попържни от наследника на милионерския клан Диневи. Вторият - че младежът си е хванал нова любовница и за чалга изпълнителката му пука по-малко, отколкото за уискито в чашата му. А третият – че когато все още са били заедно, се е случвало Димитър да задоволява нагона си с певицата в баровския си автомобил.

Словоизлиянията на Емануела съвсем объркаха онези, които следят отблизо интимния й живот. Та нали наскоро тя се похвали, че с бащата на второто й дете са се сдобрили:

„Аз бях твърде емоционална, когато написах в предишен статус, че се разделяме. Даже мога да кажа, че напук го сторих, за да видя как ще реагира той. Имаме прекрасни отношения, гледаме си детето.” 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени