Ники Илиев не иска да приеме факта, че бракът му се разпада

6040
14 Януари 2018, 10:08


Режисьорът Ники Илиев още не иска да приеме факта, че бракът му се разпада. Бившият манекен до последно има надежди, че с актрисата Саня Борисова ще успеят да намерят компромис в отношенията си и ще останат семейство. Това била причината двамата да не избързват с обявяването на раздялата си или с процеса по подялба на имуществото си, научи HotArena. 

„Със Саня ни разделят от много време. Никога не съм искал да коментирам тези неща. Предпочитам да не го правя и сега”, опита се да замаже историята около проблемите в семейния си живот Ники.

Покрай премиерата на новия им филм двамата отново се наложи да се появят под ръка и да играят щастлива двойка за няколко снимки. Този цирк обаче не успя да заблуди нито почитателите им, нито близките им хора. От далеч се виждало, че и двамата са много напрегнати и никак не са щастливи. На много от кадрите актрисата се гушкала по-нежно в екранните си партньори, отколкото в съпруга си, а поставена до него, се свивала като в черупка.  
„По време на премиерата почти не си говореха, а всеки гледаше да стои на страна от другия. Ники не беше на себе си, защото е вложил всичко в този филм – кариерата, парите си и доброто си име. Саня пък беше страшно разсеяна и се усмихваше по команда”, издават очевидци на събитието. 
С премиерата на филма проблемите в семейството на режисьора Ники Илиев и Саня Борисова се задълбочава все повече и повече. Звездната двойка все по-трудно успява да скрие раздялата си, а последните им творчески събития налагат двамата да се появяват редовно заедно и да градят имидж на все така отдадени на работата и любовта си. Трябвало и да пътуват из страната, за да мотивират феновете си да влязат в киносалоните и да изгледат продукцията им. Вече имали прожекции в няколко по-големи града и срещи за автографи със зрителите, на които напрежението помежду им ставало все по-видимо и натрапчиво, пише "Уикенд".

„Няма да казвам каквото и да е конкретно за брака си. След това всеки си вади някакви изводи от думите ми, които нямат общо с реалността”, отговарял на въпросите за семейното си положение Ники, а половинката му Саня изцяло била отказала всякакви изяви, в които може да се пропука версията за щастието й в семеен план.

Съпрузите обаче повече от явно показвали, че нямат намерение да се изясняват за положението пред камерите, а ще изчакат суматохата около работните им проекти да поотмине преди да предприемат някакви стъпки. Една от причините за това били и очакваните приходи или загуби около филма им. От самото начало двамата били вложили всичко, което притежават в проекта си и след три месеца се очаквало да разберат дали са успели да избият инвестицията си. Не искали съдът да решава какво ще се случва с тези средства и те да се разнасят от уста на уста сред колегите им в арт средите. 
„Не искам да обяснявам какви са хонорарите на Саня от филмите ни. Като цяло печалбите от тях идват към не и към нея , разбира се”, мънка по деликатната тема режисьорът. 

Самият той не криел, че полага усилия да се разбере с жена си и да си дадат втори шанс. Опитвал се да открие какво е станало причина така да се отдалечат един от друг заради всички проблеми. Саня обаче не смятала, че може отново да се съберат и била категорична, че е време да обмислят как да сложат край на всичко с възможно най-малко шум. 

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени