Ники Илиев се изнесе от Саня! Актрисата ридае неутешима

7670
21 Май 2018, 11:27


Ники Илиев отхвърли и последния шанс да остане мъж на Саня Борисова и си взе целия багаж от семейното гнездо, научи HotArena.

Той е краен в решението си за развод със Саня и не смята да й дава повече шансове. Илиев дори си взе кучето, което е силно привързано и към Саня.
За скандалната раздяла между двамата свидетелстват и папарашките кадри излъчени в снощния епизод на „Папараци“. Там двамата се карат, след което Саня остава да реве в колата, но след това подкарва возилото, без да спира да ридае. Близки до Саня издават, че след раздялата с Ники, Саня е в тежка депресия и не спира да плаче.

Говори се, че причина семейството на Саня и Ники да рухне е актрисата Дияна Ханджиева. До сега обаче никой от двойката не са коментирали въпроса. Но вече става ясно, че слуховете са истина и е въпрос на време те да подпишат документите си за развод, пише Телеграф.




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кати
преди 9 месеца
0
Има майки които никога няма да харесат жената до сина си,независимо колко е умна,хубава и знам ли каква още!Съжалявам за Саня,симпатично момиче е....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ангела
преди 9 месеца
0
Даяна е една хубавица, а и колко е интелигентна...! Професорката ще започне и за нея да крещи, че е тъпа селянка, нищо че се води софиянка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сателитната
преди 9 месеца
0
Тя, професорката не е цвете за мирисане и тя.Какво ги избира, а те-млади,умни и красиви.Явно кризата на средната възраст я тресе.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени