Нова цака Би Ти Ви със „Съдби на кръстопът”

2389
15 Октомври 2017, 14:00


Двете най-гледани телевизии в България не спират да си подливат вода с всевъзможни средства и последното засега оръжие е поредицата „Съдби на кръстопът”. Нова тв го използва, за да спъне за трети пореден път старта на превърналия се в полумит нов сериал на Би Ти Ви, за който повече от година се говори, а все още никой не го е видял.

След като бг сериалът на Би Ти Ви така и не тръгна през тази година, макар че цели два пъти бе обявявано, че го пускат „до няколко месеца”, се взе уж окончателно решение да види бял свят през януари. Както „Уикенд” писа, целта бе продукцията да се пусне тогава, когато няма да има конкуренция. В момента тя би се изправила срещу изключително рейтинговия „Откраднат живот” по Нова, чиито серии по информация на вестника на моменти са събирали до 2 милиона души пред екраните. Това е феноменален успех за България, срещу който Би Ти Ви очевидно не иска да се изправя. Ето защо решили да пуснат своя сериал „Скъпи наследници” от Нова година, когато се очакваше продукцията на Нова да е приключила.

Конкуренцията обаче очевидно веднага се е задействала, за да измисли хитър ход, с който за трети пореден път да спъне новия проект на Би Ти Ви. Тъй като няма как от днес за утре да се поръча удължаване на „Откраднат живот”, в медията очевидно е решено да протакат излъчването на сериала, за да продължи и след Нова година. За целта са се наложили промени в програмната схема.

Вместо да го пускат от вторник до петък, както досега, той вече ще върви до четвъртък. Вместо него в последния ден на работната седмица ще се излъчва „Съдби на кръстопът”. Поредицата, за която се твърди, че е създадена по действителни случаи, има спорни художествени качества, но за сметка на това в миналото се радваше на голямо зрителско одобрение и явно Нова очаква този успех да се повтори. Телевизията вече няколко пъти е използвала този ход, само че с музикалното риалити „Х Фактор”, което не приключва с края на есененния тв сезон, а продължава чак до пролетния. Очевидно сега същото ще бъде приложено и при докторския сериал. След него се очаква старт на криминале с Владо Карамазов в главната роля. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мама Божка
Преди 1 година
-2
Съдби на кръстопът тази седмица го гледахме, защото очаквахме докторския филм. Следващите седмици няма да се заблудим.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени