„Павлово“ на бунт срещу Глория! Примата опушвала целия квартал, викат „Съдебен спор“ за арбитър (Подробности)

6411
04 Януари 2018, 14:00


Цял квартал се готви за бунт срещу примата на фолка Глория, научи HotArena.

 

Съседите на изпълнителката на „Крепост” в Павлово, който отдавна е обединен с ж.к. „Бъкстон”, негодуват срещу гъстия дим и „благоуханията”, които се носят денонощно от комина на луксозния й палат, писа „Уикенд“.

 

Камината, с която пайнерката отоплява дома си, не спирала даже за час. Вечно била заредена с брикети, което учудвало и най-изявените непукисти в квартала. Явно примата не пести от отопление, но гъстият смог, който се разнася от комина на двореца й, възмущава за поредна зима съседите й.

 

И тъй като повечето от тях били по домовете си за празниците, проблемът вече станал направо нетърпим. Не смеели да се застоят навън, заради миризмата и дима, камо ли да простират дрехите си на открито, тъй като се опушвали за минути. „От години сме подложени на брутално одимяване от страна на Глория. Никога обаче не е било толкова нетърпимо”, роптаят в махалата.

 

Тези дни търпението на съседите на Глория се изчерпало и се обединили, за да обмислят действия, с които да спрат или поне да намалят изпаренията от камината в палата й. Съседите вече са алармирали общината и готвят протест пред къщата на певицата. „Ако трябва, ще я призовем на дебат в „Съдебен спор” цяла България да я види колко струва”, заканва се Стефанка Рилчева, една от бесните комшийки.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ПАВЛОВО СИ Е ПАВЛОВО..БЪКСТОН СИ Е БЪКСТОН!
Преди 1 година
0
ГЛУПОСТИ ПАК СЕ ПИШАТ В УИКЕНД! ПАЛАТ ИМАЛА ТЯ....ХАХАХА!!!! ЕЛАТЕ ДО ПАВЛОВО И ВИЖТЕ В КАКВО ЖИВЕЕ!!! ДА ВЗЕМЕ ДА ПЛАТИ ДДС-ТО НА АУДИТО ДЕТО ГО КАРА... СМЕШНО Е..УЖ Е ЗВЕЗДА А НЯМА ПАРИ ЗА ДДС И ГО КАРА С НЕМСКА РЕГИСТРАЦИЯ...ОТ ДОБРЕ ПОЗНАТАТА ИЗМАМА С НЕМСКИ РЕГИСТРАЦИИ..."SHA"!!!! НАП КЪДЕ СА ПАК?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Малена
Преди 1 година
0
слага се филтър на комина , който струва около 3000 евро . В Германия е задължително , подлежат филтрите на проверки и се сменят периодично. Така , че и камината е скъпо удоволствие. А Глория е селско, тъпо парче и заслужава да бъде разнасяна и наказвана , при такива като нея няма свян , няма , толеранс , няма уважение. На село така са ги възпитавали , за да изплуват от мизерията.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени