Слабаков попиля Гери Дончева! Тя се оплака, че Стивън Сегал я насилил, според режисьора - изпросила си го е

9050
06 Февруари 2018, 13:00


Андрей Слабаков поряза жестоко Гергана Дончева, което преди дни се оплака от сексуален тормоз от страна на Стивън Сегал. Според Слабаков Гери сама си е виновна, тъй като не спира да се пуска полугола по телевизията и в социалните мрежи, узна HotArena.

 

Само луд човек не би направил намеци на жена, която му се появява в такъв вид“, заяви Андрей. От предаването на „На кафе“ включиха от Тайланд на скайп връзка Гери, а в студиото бе самият Слабаков. Дончева трябваше да говори за сексневолите си със Стивън Сегал, а Андрей не остана безучастен към разговора. „Гледай я какво показва, после някой й бил виновен“, показа на Гала гащичките, които се подаваха от рокличката на Гери, цитира "Шоу".

 

Със Стивън Сегал ме срещна житейският път през 2015 г., когато той си търсеше асистентка и аз се съгласих да му бъда такава по време на неговото европейско турне. Той освен актьор е и музикант и то беше част от музикалната му кариера. След един от концертите той ме помоли да му направя масаж на ходилата. Аз помислих, че се шегува и може би трябва да си тръгна оттам, щом той настоява за такова нещо. След няколко дни поиска да му масажирам раменете, а после поиска и лимфни възли, което аз категорично отказах. Физически не ме е насилвал по никакъв начин, но той знае, че съм популярна личност в България и при мен няма да мине номерът му току-така. Но е имало момичета – негови асистентки, които бяха съгласни да му правят масажите и са оставали в стаята му. Той беше недоволен от това, че аз не се съгласявам и поиска да му намеря нова асистентка. Стивън постоянно ме караше да му търся азиатки, защото били скромни и винаги съгласни с това, което ги молил“, сподели Гери.

 

Тя разправя още, че той вечно викал, карал се с персонала си. Не се отнесъл подобаващо с Дончева и не платил престоя й там. Искал тя да замине с него в САЩ, след като отказала, той не й платил. Най-вероятно Гери си прави ПР с тези сведения, тъй като досега не ги е изнасяла в публичното пространство.  


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ко Ко кза
преди 11 месеца
0
Моме коя си ти и за какво се бориш?? Наистина коя е тя за първи път я чувам може би иска да стане известна и за това ти мила моя ако си известна всеки ще те знае а явно ти така си мислиш хахаххаха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хахахах
преди 11 месеца
-1
"Популярна личност в България"? С какво бе, мила, кой те знае теб, коя си ти? И защо за Бога отказваш масаж на лимфнит възли така категорично, имаш ли идея къде са? Не са на интимно място, ако това си си мислила. Като започваше работа като негова асистентка, какво мислеше, че ще правиш? Че ще си му дама на червения килим може би? Луда ли си? Виж се. И защо ревеш, че те е насилил, като човека те е наел на работа, ти не си си я вършела и те е уволнил. Кое е насилването в случая? Това, че е искал да си вършиш работата ли?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
,,,,,
преди 11 месеца
-1
курвентия
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
JPP
преди 11 месеца
0
Голяма глупост.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени