След Фани Стоянова: И наследникът на Корнелия заработи за Ротшилд

918
25 Август 2017, 09:42


Наследникът на Корнелия Нинова вече е част от екипа на банката на Ротшилд. Синът на червената дама—Рафаел, е член на екипа на финансовата империя „Голдман Сакс”, чийто приход е близо 200 милиарда на година, научи HotArena.


Наследникът на първата дама на БСП е прилапан веднага от дружеството. И то само година след като завърши престижния университет „Бъркли”.

Синът на Нинова веднага бил прилапан от банката, след като изкарал летния си стаж при тях. С длъжност финансов съветник, Рафаел работи на пъпа на Ню Йорк—в Манхатън.


Младежът съветва милиардери и милионери как да инвестират авоарите си, пише в работния му профил в „Голдман Сакс”. Синът на Нинова не иска и да чуе за друго работно място, подобно на дъщерята на бившия президент Петър Стоянов—Фани.

Младото момиче също работи за империята Ротшилд и не дава дума да се издума да се премести някъде другаде. Според профила на Рафаел в банката, той не работи зад бюро, а съветва магнати как да инвестират в имоти, акции, фючърси и фондове, като помага и на работата на други фирми, клиенти на маститата банка.


Въпреки че има едва година зад гърба си в „Голдман Сакс”, синът на соцлидера крачи уверено към финансови бъднини.


Рафаел дори е регистриран в престижната „ФИНРА”—регулаторен орган на финансовите адвайзъри в САЩ. Семейството му лети чак до САЩ, след като научават за събитието, за да присъстват лично.

Поздравление към назначението и успешното му завършване изказа дори новият правосъден министър Цецка Цачева. Тогава тя бе начело на парламента все още.

И въпреки че двете с Корнелия Нинова са на различни позиции относно политическите си идеи, двете нямат нищо против синовете им Румен и Рафаел да дружат заедно. Младежите са първи приятели и докато Рафаел катери финансовата стълбица, Румен Данговски—младши стана част от екипа на ЦЕРН.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени