Стрес докарал Тита до операция! Тийнсензацията се възстановява половин година (Ето какво сподели за Гери-Никол)

3167
19 Декември 2017, 16:00


Тийнсензацията Тита е имала сериозен здравословен проблем, за който ще си спомня цял живот, узна HotArena.

 

Малко след като приключва X Factor – форматът, който я прави популярна, талантливата ученичка изживява най-трудния период в досегашния си живот. Въпреки че едва на 18 години, чаровната блондинка се сблъсква със ситуация, от която и до днес вади изводи за себе си.

 

Имах здравословни проблеми и си видях живота като на лента. От срес ми се появи киста. Беше много голяма. Не бях лежала никога преди това в болница. Правиха ми операция, след което се възстановявах доста дълго – близо шест месеца“, споделя Христина.

 

И добавя, че музиката е найната реализирана мечта.

 

„Винаги съм мечтала да правя това, което правя в момента, но човек никога не си дава сметка за мечтите, докато не му се случат. Заедно със славата и всичко положително винаги има и нещо негативно, което човек не предвижда“.

 

Звездата на Тита изгрява в същата година, в която и на Гери-Никол. Но тогава певицата на Криско получава здравословния си проблем и стъпва на сцената със закъснение от цели две години, писа „Шоу“.

 

Тита отрича за пореден път да имат дрязги с Гери-Никол. Признава, че се виждат по-рядко от преди, тъй като имат различни кръгове от приятели. „А и аз съм малко по-консервативна. Но тя ме поздравява винаги, когато излезе моя нова песен, аз също й пиша постоянно“, споделя още изпълнителката на „Антилопа“.

 


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени