Сузанита вършее сама по кръчмите, качи си цената с 400 лева

3503
03 Септември 2017, 14:00


14-годишната Сузанита сериозно се е заела с фикс идеята си да бъде звезда и е започнала да вършее само по кръчмите почти всяка нощ, дочу HotArena.

Поканите за изяви към невръстната певица буквално валят, а тя е решила да яхне вълната и не отказва на никого. Твърди се, че от 800 лева, колкото е взела за първото си участие, тарифата й вече била скочила на 1200. Това вероятно много радва не само нея, но и родителите й, които са благословили от сърце клубните изяви на своята щерка, пише "Уикенд".

Присъствали на нейни „концерти” по нощните заведения твърдят, че досега не са видели в тях нито майката, нито бащата на момичето. Ако действително е така, клубовете не би трябвало да допускат момичето, защото по закон това е забранено, докато навърши 18 години. Приятелките на Сузи се ядосват и от сърце й завиждат. „Защо пускат Сузанита, а нас – не?”, чудят се ядосано те. Едно от последните участия на певицата бе в Пловдив при вход свободен. „Не сте пояснили кой вход й е свободен”, взеха я на подбив зевзеци.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
766
преди 11 месеца
0
Още един "социален феномен"чела Вазов,,ама не си спомня,какво е написал,друса задник,има огромни амбиции да пробие,подкрепяна от родителите,независимо,че е малка.Въпреки,че мястото и е в училище и да заляга над учебниците ще друса задник и ще се хвали колко гледания има и че така се прави кариера.Пълно опростяване,още една певачка,да им е честита на тези,които искат да я гледат
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени