Вдовицата от „Фермата“ с жестоки манипулации преди финала

3976
08 Декември 2017, 22:00


След като се отдели в къщата на дуелиста, Виолета от „Фермата“ вече има  правото да викне един от най-близките си хора в риалитито, за да й помогне да се подготви за предстоящата игра за оцеляване в неделя. Вдовицата избра нейн помощник да е именно Яни. След като се отделиха до огъня, тя отчаяно повдигна разговор за отношенията между останалите фермери към Яни.

 

Вдовицата смята, че земеделецът е паднал духом и тъй като и тя се страхува от отпадането й в неделя, реши да сподели на приятеля си последните си думи: „Ако не се върна, искам да мислиш с главата си, да се нахъсаш и да престанеш с тея глупости, че тук имаш някакви приятели, защото нямаш никакви приятели и на никой не му пука за теб”. Потресен от казаното, земеделецът от Козлец посърна още повече, но Виолета не се спря и продължи да нахъсва Яни: „Стегни се и спечели тoва предаване, защото трябва да го спечели човек, който има някакви ценности”.

 

Вдовицата крои планове да направи интрига и да скара историка с останалите мъже във фермата, за да може да си осигури място на финала и най-вече да набеди най-големите си врагове - футболиста Алек и най-близкия му Станислав. Ако планът й се осъществи, Виолета бързичко ще успее да се отърве от тях. Схемата й бързо започна да влиза в изпълнение, защото скромният и добър Яни се замисли над думите й и се усъмни в останалите участници. Вдовицата го нахъса още повече, защото допълни, че според нея Алек и Станислав са схемаджии и вече са готови със стратегията си за спечелване на шоуто и голямата награда от 100 000 лева.

 

Раздвоен и объркан, Яни вече не знае какво да мисли - дали да вярва на думите на жената, която харесва или да се довери на останалите фермери и привидни приятели, които пък го убеждават, че вдовицата само го използва, за да стигне до финала на 17 декември.

 

 


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дидо
Преди 1 година
0
Схемаджиите и алчните за победата Алекс и Станислав сами се провалиха. Тотално се изложи ревливия , влюбен футболист . Сбъдна се мечтата му да остане на дуел с ...жена. Браво на Виолета, че го отвя и му даде шанс да оправи маникюра си, този " мъжкар".
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени