Венета Харизанова си присвои титлата „Мис Юнивърс 2013“

1409
12 Юли 2018, 12:03


Симпатичната моделка Венета Харизанова си присвои титлата "Мис Юнивърс 2013", като никога не е била нейна носителка,научи HotArena.

"Аз съм носителката на тази корона, и то официално. Не знам Венета Харизанова кога е станала и защо е написала така в представянето си в интернет", сподели ни най-успешната ни миска Венета Кръстева.

Потърсена с въпроса защо пише, че е нещо, което не е, Харизанова не пожела да отговори. Самата тя през 2011 г. печели националния конкурс "Мисис България", вече като омъжена жена, а през 2012 г. става трета на световния конкурс "Мисис Вселена 2012" в Ростов на Дон.

В момента Харизанова се изявява повече като модел, отколкото като дизайнер. Тя разработва и своя собствена линия козметика. Споделя в едно от последните си появявания в публичното пространство, че търси помещение, за да открие и своя клиника по холистична медицина. Тя е била личен асистент на Стивън Сегал, познава се и с Траволта и Де Ниро. Венета Харизанова споделя, че не е разведена, а продължава да живее в брак със своя съпруг - Емил, когото много обича.


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Николета
преди 7 месеца
-1
Тази Венета Харизанова е пълна шизофреничка! Тя дори и на Мис България не е била никога,а си е писала ,че е Мис България! Който й е гледал измисления профил в инстаграм може да разбере колко е измислена тя самата като личност! Фалшива информация за себе си! Фалшиви харесвания под снимките,фалшифи последователи! -Актриса,модел и не знам какво още беше ...смях в залата! Кой изобщо се интересува от нейното незначително съществуване! По въпроса ,че живее с мъжа си ,който много обича-Бахахахабаххаха ! Кой ти вярва бре Венето? Този човек те измъкна от дъното на батака,а ти и до ден днешен не спираш да се ебеш насам натам и да преследваш богати мъже! Ти си за лудница!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени