Андрей Арнаудов: На 9 октомври ще се сбъдне една наша мечта

28 Септември 2022, 10:50


Освен с телевизия, от няколко години, Иван и Андрей се занимават и развиват онлайн платформа за търсене на работа.

Периодично те организират големи кариерни форуми със стотици гости и популярни лектори. За първи път обаче те обявиха, че ще се заемат с мащабно събитие в чужбина. То ще се състои на 9 октомври в Мюнхен и е напълно безплатно. 

На него българската общност в Германия, ще може да се срещне с президента Росен Плевнелиев, журналистът Георги Тошев, продуцентът Магърдич Халваджиян и Люси Дяковска. Освен лекторски панел, на който гостите ще разказват своите трудности по пътя към успеха, ще има и много работодателски щандове, които ще предлагат конкретни позиции за кариерно развитие в България.

„Няма да излъжа ако кажа, че истински се вълнувам за предстоящото събитие на Bulgaria wants you в Мюнхен. На 9 октомври ще се сбъдне една наша отдавнашна мечта, а именно да отидем при българите в чужбина. След няколко години на Световна пандемия, дойде моментът, в който ще се срещнем на живо с българските емигранти. Това е само първото от поредица планирани събития в Европа. Те имат за цел да представят пред българска общност зад граница конкретни предложения за работа в България. На събитието „Живот и кариера – защо в България?“ ще има работодателски щандове, ще има мотивиращи лектори и най-важното – всички гости ще имат възможност да видят, че България се променя.“ –споделя Андрей Арнаудов.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени