Биляна Гавазова се сгоди, бащата на сина й помогнал за раждането (Впечатляващи подробности)

3929
07 Февруари 2016, 14:00


Вече осем месеца журналистката на Би Ти Ви Биляна Гавазова става по тъмно и дава дежурства над бебешкото кошче на сина си. Теливизионерката замени сутрешните новини в ефира със среднощното хранене на малкия Алек, борбата с коликите и първите зъбчета, научи HotArena.
 
Откакто роди сина си Алек, журналистката не се е отделяла от него и за ден. В грижите за малкия не й помага никой, освен татко му Тодор. Двамата дават дежурства над бебешкото кошче, а помощта на бабите е запазена за специални поводи, в които младото семейство иска да се наслади на уединение, пише "Уикенд". 

„С приятеля ми сами гледаме сина ни, така че не може и дума да става, че скучая. Той много ми помага и умее всичко с бебето. Не искам да съм от родителите, които оставят малко дете на бавачки, но скоро ще се наложи да потърся помощ. Вече се сблъсквам и с всички неуредици около детските ясли”, разказва журналистката за ежедневието си на млада майка.

Двамата с приятеля й Тодор втора година отлагали да се оженят, след като журналистката не намирала време в натоварения си график за сватбата. 

„Получих пръстен още предишната Коледа, но тогава нямаше как да се оженим. За това и не сме разгласявали новината. После исках да го направим, когато отслабна. Не намерихме време около Алек и сега се надявам да се оженим през тази година. Сватбата ще е малка, в тесен семеен кръг и с много приятели. Ще е купон с песни, танци и близки хора”, издава журналистката, която не намира за странно, че с мъжа до нея са отлагали толкова време да се венчаят.

„Тодор беше до мен когато раждах и много ми помогна. Присъстваше в залата и ме държеше за ръка. Говореше ми. Лъжеше ме, че това е последното напъване и бебето е излязло. Беше много смел и уверен”, хвали любимия си Тодор Биляна. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени