Целуват левачката на Стоичков във „Фермата“

10 Септември 2022, 23:00


Страшна истерия предизвика появата на футболната легенда Христо Стоичков като специален гост в новия сезон на „Фермата“. В момента, в който зърнаха Камата в риалитито, претендентите за стоте бона изпаднаха в ступор. Някои от тях започнаха да му се кланят, други се просълзиха, трети се хванаха за сърцето.

 

Един от най-забавните участници в предаването - собственикът на транспортна фирма Ангел, по-известен като бай Анго, се хвърли да целува краката на своя идол. Докато Стоичков се усети, мъжагата обсипа с целувки гениалната му левачка, която ни прослави по целия свят.

 

Въпреки обожанието, което се изсипа върху него, Стоичков не се наду, скъси дистанцията и показа, че е човек от народа. „Мога да ходя в скъпи ресторанти, но не ги обичам. Дай ми един комат хляб, малко сланинка и лучец, това е най-хубавото“, заяви той. Макар че не е лишен от самочувствие, той демонстрира неочаквана скромност и даде мъдър съвет на фермерите. „Пожелавам ви да бъдете честни един към друг, да си помагате, да не се делите. Най-лесно е да кажеш „Аз“, но тази дума съм я зачеркнал, не я използвам, защото всичко е колектив. Да, имах качества на терена, но треньорите и останалите футболисти ми помагаха в моя път“, заяви легендарният №8.  

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени