ЧУДО! Алекс Сърчаджиева стъпи върху врата на Иван Ласкин! Спрял да пие?

4088
23 Август 2015, 16:00


Алекс Сърчаджиева здраво е стъпила на врата на Иван Ласкин, твърдят нейни приятелки.

 

32-годишната актриса е тропнала с крак и тотално е забранила на мъжа си да пие, научи HotArena.

 

„Алекс реши веднъж завинаги да скъса с имиджа си на слабохарактерното момиче, подмятано като парцалена кукла от мъжете в живота й“, споделя приятелка на актрисата, цитирани от „Уикенд“.

 

Според нея Сърчаджиева дори е успяла да стори немислимото - подчинила е изцяло своята половинка и баща на дъщеря си София - Иван Ласкин.

 

Последният не може да направи и крачка, без преди това да се е допитал до своята любима.

 

За чудодейната промяна в отношенията на известната двойка вина имат и парите. Алекс ще прибере солиден хонорар от "Брадъра" и с него ще си осигури допълнителна власт над безработния й мъж. Всъщност от доста време семейният бюджет тежи изцяло на плещите на Сърчаджиева и именно това е причината актьорът да разбере буквалното значение на думите - който плаща, той поръчва музиката.

 

„Алекс тропна по масата и поиска от Иван да спре с пиянските изцепки. И май ще вземе наистина да го превъзпита. В момента тя е заета изцяло с шоуто, а той най-сетне влезе в ролята на грижовен баща и не се отделя от София", радват се приятели на звездното семейство.

 

4-месечният ангажимент на Алекс към Нико Тупарев и неговото риалити поне на този етап ще стопира сериозните планове на двойката да си потърсят късмета в чужбина.

 

Припомняме, че първо Алекс напусна театъра, а Иван я последва малко след това. Двамата изобщо не мислят да се завръщат на сцената и всъщност не им остават много опции за професионално развитие. Добре че е телевизията и пленителната усмивка на Сърчаджиева, която да носи пари в семейния бюджет. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)
преди 6 години
0
Toва не е вярно. Иван Ласкин работи в тертъра в Страра Загора. Това, че не работи в София не значи, че е безработен. Наистина си пишете свободни съчинения, което само по себе си говори за нивото ви на журналистика (то въобще няма такова).
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени